Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 220 (5427)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo

Duminică, 22 Septembrie 2013 (15:44:17)

Tehnicianul Flavius Stoican a fost numit, duminică, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, în locul lui Gheorghe Mulţescu, al cărui contract a fost reziliat pe cale amiabilă, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Astăzi, la Rin Grand Hotel, a avut loc o şedinţă la care au participat conducerea clubului FC Dinamo Bucureşti, antrenorul Gheorghe Mulțescu şi finanţatorul echipei din Ştefan cel Mare, Ionuț Negoiţă. În urma discuțiilor purtate, FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul Gheorghe Mulțescu (61 de ani) au convenit rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului. Argumentul principal al despărţirii dintre cele două părţi a fost reprezentat de necesitatea unui şoc la echipă, în condiţiile în care FC Dinamo Bucureşti a înregistrat un început de campionat modest sub îndrumarea echipei tehnice conduse de Gheorghe Mulţescu. FC Dinamo Bucureşti îi mulţumeşte lui Gheorghe Mulţescu pentru implicarea şi munca depusă în perioada în care s-a aflat pe banca tehnică a echipei de fotbal şi îi doreşte succes în activităţile viitoare", se arată în comunicat postat de FC Dinamo.

Totodată, FC Dinamo anunţă că noul antrenor este Flavius Stoican, în vârstă de 37 de ani, care a pregătit echipa Dinamo II, aflată pe primul loc în liga a treia.

Stoican a evoluat la Dinamo în două perioade, 2002-2003 şi 2007-2008. De asemenea, în perioada 2003-2007 a jucat la Şahtior Donețk sub conducerea lui Mircea Lucescu. În cariera sa ca fotbalist, Flavius Stoican a mai jucat la Drobeta Turnu Severin, Universitatea Craiova și Metalist Harkov. Ca tehnician a debutat în 2010 la CSM Reşiţa şi apoi la Dinamo II Bucureşti, Chindia Târgovişte, CS Mioveni şi, din iulie 2013, din nou la Dinamo II Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flavius Stoican este noul antrenor al echipei Dinamo0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei