Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 207 (5414)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incident în Gara de Nord între suporterii maghiari şi un român care le-a fluturat "tricolorul"

Vineri, 6 Septembrie 2013 (13:57:30)

Un incident între suporterii maghiari sosiţi vineri dimineaţa, la Bucureşti, în Gara de Nord şi un român care le-a fluturat ostentativ un steag tricolor, după ce aceştia au coborât din tren, a fost aplanat de către forţele de ordine, a precizat un martor pentru MEDIAFAX.

În jurul orei 8.00, un grup de aproximativ 300 de suporteri unguri au ajuns în Gara de Nord, unde au început să cânte şi să scandeze lozinci de susţinere a adversarei României din preliminariile CM 2014.

Un tânăr aflat în zonă a început să fluture ostentativ în faţa maghiarilor un drapel de mari dimensiuni al României, moment în care suporterii unguri au început să huiduie şi au intenţionat să-l agreseze fizic. Incidentul a fost aplanat de către jandarmii aflaţi în zonă, suporterul român fiind îndepărtat.

Suporterii maghiari au fost conduşi de către jandarmi în Centrul Vechi, unde li se vor alătura alţi o mie de fani care urmează să ajungă în cursul zilei de vineri la Bucureşti cu o garnitură de tren formată din 13 vagoane. Ceilalţi suporteri maghiari, până la 2900, câţi sunt aşteptaţi la Bucureşti, vor face deplasarea cu un avion şi cu autoturisme proprii şi microbuze.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, face un apel la suporterii români pentru a nu-i incita pe fanii maghiari care urmează să ajungă la Bucureşti. "Facem un apel la suporterii români să se abţină de la scandări şi manifestări rasiste sau xenofobe sau de natură să incite fanii maghiari, pentru a evite posibile conflicte. Trebuie să doverdim că suntem civilizaţi", a declarat Enache, pentru MEDIAFAX.

Meciul de fotbal România-Ungaria, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incident în Gara de Nord între suporterii maghiari şi un român care le-a fluturat "tricolorul".
 Vizualizări articol: 775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incident în Gara de Nord între suporterii maghiari şi un român care le-a fluturat "tricolorul"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei