Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 201 (5408)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Invit PDL şi UDMR la discuţii pe temele noului acord cu FMI şi bugetului pe 2014

Vineri, 30 August 2013 (14:55:51)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că va trimite la începutul săptămânii viitoare o scrisoare conducerilor PDL şi UDMR pentru a-i invita la discuţii pe tema unui nou acord cu FMI, Banca Mondială şi Comisia Europeană, precum şi pe tema proiectului de buget pe 2014.

"Vreau să vă confirm cu această ocazie faptul că luni dimineaţă voi trimite scrisoare oficială către conducerea PDL, către UDMR, de asemenea, pentru că şi ei au dorit, să avem şi discuţii şi politice dar mai ales tehnice - eu voi fi însoţit la aceste discuţii de ministrul Chiţoiu şi ministrul Liviu Voinea - despre două subiecte importante pentru România în aceasta toamnă, care sunt importante şi pentru putere, şi pentru opozoţie, şi anume noul acord cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială şi bugetul pe 2014", a spus Ponta.

El s-a declarat convins că şi cei de la PDL şi cei de la UDMR, chiar dacă sunt în opoziţie, înţeleg că nu pot să refuze dialogul pe aceste două subiecte importante pentru România.

"Merg la acest dialog cu toată convingerea că nu le ştim noi de la USL pe toate. Orice idee bună, chiar dacă aparţine PDL, PPDD sau UDMR o vom include" a spus Ponta.

El a spus că nu întâmplător Guvern pe care îl conduce nu a avut parte, în ultimul an şi jumătate, de nicio moţiune de cenzură.

"Dacă dialogăm e mult mai bine. Noi am tot depus când eram în opoziţie moţiuni de cenzură pentru că nu vroia nimeni să vorbească cu noi. În momentul în care ai
un dialog, unele lucruri le poţi rezolva, alteori nu, evident", a adăugat Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Invit PDL şi UDMR la discuţii pe temele noului acord cu FMI şi bugetului pe 2014.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Invit PDL şi UDMR la discuţii pe temele noului acord cu FMI şi bugetului pe 20140.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei