Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 189 (5396)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Eu sigur nu-i dau brevetul lui Băsescu; îl chem să-l testez, dacă mai sunt la Transporturi

Vineri, 16 August 2013 (13:37:27)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că, dacă va mai fi interimar la Transporturi, el nu-i va semna noul brevet de comandant de navă preşedintelui Traian Băsescu, pe care îl va chema să-l testeze personal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă va semna el, ca ministru interimar la Transporturi noul brevet de comandat de navă al lui Traian Băsescu sau îl va lăsa pe viitorul ministru să facă acest lucru, Victor Ponta a întrebat la rândul său când dă examenul şeful statului.

"Păi, azi nu e liber?", a replicat Ponta când ziariştii i-au spus că Traian Băsescu este testat vineri.

Premierul a spus apoi că, având în vedere comportamentul lui Traian Băsescu din ultima perioadă, el sigur nu îi dă brevetul.

"Având în vedere manifestările din ultima perioadă ale domnului preşedinte Traian Băsescu, manifestări ce dau nişte semne de inconsecvenţă, de incoerenţă, de lipsă de echilibru, dacă mai sunt eu ministru, îl chem personal ca să-l testez. Dacă se comportă şi pe navă cum s-a comportat îl ultima perioadă ca preşedinte, sigur nu-i dau brevetul. Poate iar dă foc la navă, ca la Rouen", a afirmat Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri dimineaţă, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanţa, unde susţine o testare pe un simulator de navigaţie, în cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de navă, el spunând că are emoţii, dar că este mai uşor să conduci o navă decât o ţară.

Preşedintele a ajuns la sediul Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) în jurul orei 8.45, fiind îmbrăcat în costum de comandant de navă.

"Este un examen, doar nu era să vin îmbrăcat în blugi", a explicat preşedintele.

Întrebat de jurnalişti dacă are emoţii, el a confirmat, spunând că este pentru prima dată când trebuie să dea examenul pentru reconfirmarea brevetului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Eu sigur nu-i dau brevetul lui Băsescu; îl chem să-l testez, dacă mai sunt la Transporturi.
 Vizualizări articol: 759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Eu sigur nu-i dau brevetul lui Băsescu; îl chem să-l testez, dacă mai sunt la Transporturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei