Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 176 (5383)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un suporter al echipei olandeze Vitesse Arnhem a murit la Ploieşti

Joi, 1 August 2013 (17:09:01)

Un suporter al echipei Vitesse Arnhem, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a decedat, joi după-amiază, la Ploieşti, în zona unei terase unde consumase alcool împreună cu alţi susţinători ai formaţiei olandeze, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Române.

Potrivit surselor citate, bărbatul suferea de epilepsie, fiind cunoscut cu probleme medicale de mai multă vreme. Acestuia i s-a făcut rău după ce a băut la o terasă din Ploieşti. Prietenii acestuia au chemat ambulanţa, însă medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului nu au reuşit să îl resusciteze.

Potrivit directorului medical al Serviciului de ambulanţă judeţean Prahova, Mădălin Ipatie, medicii de la ambulanţă au fost solicitaţi să intervină, joi după- amiază, pentru a acorda asistenţă unui bărbat cu vârsta de aproximativ 40 de ani, cetăţean olandez, căruia i s-a făcut rău în timp ce se afla la o terasă în centrul Ploieştului.

Echipajul medical a constatat că bărbatul se afla în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. După 45 de minute în care medicii au încercat să-l resusciteze fără succes, l-au transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului judeţean din Ploieşti, unde manevrele de resuscitare au continuat înc 15 minute, însă fără inima bărbatului nu a repornit, medicii de la spital declarând decesul.

Meciul Petrolul Ploieşti - Vitesse Arnhem se dispută joi, de la ora 19.00, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Purtătorul de cuvânt al clubului petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a declarat că la partida care va avea loc joi începând cu ora 19:00 pe stadionul "Ilie Oană din Ploieşti vor asista aproximativ 30 de suporteri olandezi. Pentru acest meci s-au vândut aproximativ 13.000 de bilete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un suporter al echipei olandeze Vitesse Arnhem a murit la Ploieşti.
 Vizualizări articol: 737 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un suporter al echipei olandeze Vitesse Arnhem a murit la Ploieşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei