Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mai multe persoane publice se întrec la înot pentru a susţine cauze comunitare

Joi, 4 Iulie 2013 (15:48:16)

Peste 120 de înotători, angajaţi din companii şi persoane publice, precum actriţa Ioana Ginghină, fotbalistul Miodrag Belodedici sau scriitorul Vasile Ernu, vor înota sâmbătă, fiecare dintre ei susţinând o cauză comunitară sau umanitară, în cadrul competiţiei de strângere de fonduri Swimathon.

Swimathon aliniază la start 19 cauze comunitare şi un caz umanitar: viaţa unui băieţel de şase luni. În total, 30 de echipe şi peste 120 de înotători - persoane publice, angajaţi din companii sau oameni cu spirit civic - vor înota pentru cauzele în care cred.

La competiţie participă organizaţii care derulează proiecte în domenii diferite din Bucureşti, precum Asociaţia pentru Dravet şi alte epilepsii rare, pentru Centrul de zi "Există speranţă", Asociaţia Învingem Autismul, pentru programul "Îmi place să înot", Asociaţia Headsome Communication, pentru Festivalul Internaţional de Literatură de la Bucureşti, Asociaţia Aliat, pentru un program de terapie prin artă pentru persoanele cu un consum problematic de alcool, şi Mai Mult Verde, pentru "Bariera de copaci de lângă Ploieşti".

Cazul umanitar este al unui copil, care, la şase luni, are nevoie de un transplant de ficat.

Persoanele publice care înoată sunt: actriţa Ioana Ginghină pentru Asociaţia Învingem Autismul, vedeta TV Roxana Iliescu pentru cazul umanitar, fotbalistul Miodrag Belodedici pentru Salvaţi Copiii, scriitorul Vasile Ernu pentru Festivalul Internaţional de Literatură de la Bucureşti şi actorul Vladimir Drăghia, pentru Mai Mult Verde.

Membre ale Karma Brenntag, singura echipă de polo feminin - senioare din Bucureşti, vor înota pentru proiectul Asociaţiei pentru Dravet şi alte epilepsii rare - un centru de zi pentru copiii cu epilepsie.

Evenimentul va avea loc la Bazinul Olimpic "Lia Manoliu" şi va fi prezentat de actriţa Andreea Ibacka.

Iniţiatorii evenimentului precizează că intrarea va fi liberă pentru oricine vrea să susţină la faţa locului unul dintre proiecte, pentru familiile cu copii fiind prevăzute programe distractive.

"Cei care vor să susţină unul din proiectele înscrise în Swimathon pot dona în timpul evenimentului sau online, la www.swimathonbucuresti.ro/doneaza", se arată în comunicatul transmis MEDIAFAX.

Competiţia de înot Swimathon va avea loc sâmbătă, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv "Lia Manoliu", între orele 10.00 -13.00, evenimentul fiind organizat de Fundaţia Comunitară Bucureşti şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe persoane publice se întrec la înot pentru a susţine cauze comunitare.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe persoane publice se întrec la înot pentru a susţine cauze comunitare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei