Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragnea, despre Mazăre aflat la o dezbatere:E interesat; cred că îl doare fundul cât a stat pe scaun

Vineri, 28 Iunie 2013 (17:14:31)

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, care a asistat la o dezbatere despre regionalizare, a declarat că, deşi nu-i stă în caracter să asiste la astfel de conferinţe, subiectul l-a ţinut în sală, Liviu Dragnea, care a prezidat şedinţa, spunând că probabil pe Mazăre l-a durut fundul de cât a stat pe scaun

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) a organizat, vineri, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, o dezbatere publică privind procesul de regionalizare-descentralizare, prezidată de vicepremierul Liviu Dragnea împreună cu oficialii locali, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La şedinţă a fost prezent şi primarul Radu Mazăre, care a ţinut însă să spună, chiar în cuvântul de deschidere, că nu-i plac astfel de întruniri.

"De obicei, nu este o plăcere pentru mine să particip la asemenea gen de întruniri, de conferinţe. Mi se par lungi şi plicticoase. Anoste. Aceasta nu cred că va fi una plicticoasă, dar sper din tot sufletul să nu fie o şedinţă lungă", a declarat Radu Mazăre în deschiderea lucrărilor, care au durat totuşi trei ore.

Primarul Constanţei a stat întreaga şedinţă în sală, fapt consemnat şi de Liviu Dragnea la concluziile finale.

"Prima remarcă este că eu nu cred, şi îl ştiu pe Radu Mazăre de ani de zile, să fi stat atât timp, să amorţească pe scaun, la genul ăsta de dezbatere. Cred că a amorţit complet. Îl doare fundul. Asta înseamnă că e interesat", a spus Dragnea.

El a fost aprobat de Radu Mazăre, care, la final, a recunoscut c0ă a fost o dezbatere interesantă.

"Dacă mi-am rupt fundul trei ore în şedinţă, ceva ce eu nu fac şi nu îmi stă în caracter, înseamnă că a fost o dezbatere interesantă", a spus Mazăre.

MDRAP a organizat o serie de dezbateri în plan local pentru definitivarea propunerilor privind procesul de regionalizare-descentralizare.

Până în prezent astfel de evenimente au avut loc la Iaşi, Craiova, Timişoara, Cluj, Galaţi şi Constanţa. Dezbaterile în plan local reprezintă una dintre etapele procesului de pregătire a proiectului de regionalizare-descentralizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragnea, despre Mazăre aflat la o dezbatere:E interesat; cred că îl doare fundul cât a stat pe scaun.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Dragnea, despre Mazăre aflat la o dezbatere:E interesat; cred că îl doare fundul cât a stat pe scaun1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei