Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 146 (5353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un fost preot denunţă o reţea de prostituţie cu minori, inclusiv români, la Roma

Joi, 27 Iunie 2013 (13:51:50)

Un fost preot din Roma, Patrizio Poggi, condamnat la cinci ani de închisoare pentru agresiuni sexuale asupra unor minori, a denunţat carabinierilor, pe 8 martie, o reţea de prostituţie cu minori, inclusiv români, pentru preoţi şi prelaţi de la Vatican.

Potrivit ediţiei online pentru Roma a Corriere dela Sera, fostul preot paroh al Bisericii San Filippo Neri din Roma a denunţat nouă prelaţi şi o reţea de prostituţie cu minori pentru prelaţi şi preoţi parohi din capitala italiană, "bine organizată şi gestionată".

Poggi afirmă în denunţul său că un fost carabinier "selecta" tineri şi minori într-un local gay, "Twink", şi în zona acestuia, pe bulevardul Giolitti, în apropiere de gara Termini. În afară de acesta, fostul preot afirmă că de "recrutare" în cadrul acestei reţele se ocupau, de asemenea, directoarea unei mici agenţii matrimoniale şi "un personaj care ţinea contabilitate la negru în parohia San Filippo Neri", unde a fost preot Poggi.

Cei trei au mai lucrat împreună "creând un program cunoscut sub numele «Belli e Dannati» (Frumoşi şi Blestenaţi)" pe aceeaşi "piaţă", potrivit fostului preot. Poggi descrie în denunţul său întâlniri cu caracter sexual, în biserici de la periferia Romei, cu tineri din Europa de Est şi afirmă că poate oferi nume de preoţi parohi care plătesc de obicei "pentru prestaţii cu minori" sume cuprinse "între 150 şi 500 de euro" pentru o "întâlnire".

Potrivit publicaţiei, Poggi a oferit carabinierilor şi alte informaţii, care vor face obiectul altor investigaţii. El afirmă că fostul carabinier nu era implicat doar în "selectarea" de tineri pentru anturajul Curiei, ci şi într-o activitate de "comerţ clandestin cu ostii achiziţionate de membri ai unor secte satanice", activitate care urmează să fie investigată sub conducerea unui procuror adjunct, Maria Monteleone.

Magistratul are deja trei suspecţi, însă niciuna dintre aceste persoane nu este preot, scrie site-ul.

Potrivit publicaţiei britanice The Times, fostul carabinier, care conducea un Fiat Panda cu inscripţia "Urgenţă Sânge" pentru a putea parca uşor în zona "Twink" (în argou, tânăr gay), selecta imigranţi români, unii minori. "Este un caz exploziv (...) care ameninţă să afecteze Vaticanul", apreciază ziarul britanic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost preot denunţă o reţea de prostituţie cu minori, inclusiv români, la Roma.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un fost preot denunţă o reţea de prostituţie cu minori, inclusiv români, la Roma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei