Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 132 (5339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Firmele şi ONG-urile care vor să aplice cu PMB pentru fonduri POSDRU se pot înscrie până pe 16 iunie

Marţi, 11 Iunie 2013 (19:18:09)

Firmele şi ONG-urile care vor să aplice pentru fonduri europene prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) se îşi pot înscrie propunerile de parteneriat la primărie până pe 16 iunie.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti (DGASMB), anunţă organizarea unei proceduri de selecţie pentru încheierea unor acorduri de parteneriat cu entităţi de drept privat, în vederea depunerii cererilor de finanţare pe POSDRU pentru proiecte în domeniul "Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii" (Domeniul Major de Intervenţie 6.3), informează instituţia printr-un comunicat.

Activităţile preconizate de DGASMB spre a fi propuse se referă la măsuri de acompaniament copii şi persoane vârstnice în vederea calificării/ recalificării îngrijitorilor tradiţionali, protejarea victimelor violenţei domestice, campanii de informare adresate grupurilor vulnerabile. În cadrul propunerilor de proiecte, DGASMB nu va acoperi costurilor societăţilor de consultanţă ale eventualilor parteneri.

Cerinţele generale pe care trebuie să le îndeplinească partenerul pentru a fi selectat în vederea constituirii parteneriatului pentru depunerea cererilor de finanţare pentru viitoarele proiecte POSDRU sunt specificate în ghidurl Autorităţii de Management pentru POSDRU aferent acestui domeniu, ce poate fi descărcat de pe site-ul autorităţii, www.fseromania.ro.

Propunerile de parteneriat, curpinzând şi un buget sintetic, împreună cu o copie scanată după statutul organizatiei şi informaţiile referitoare la finanţările anterioare sunt aşteptate pe adresa de e-mail: dgas_mb@yahoo.co.uk pînă la data de 16 iunie 2013, ora 18:30.

Totodată, firmele sau ONG-urile interesate să participe la selecţie vor depune "Fişa Partenerului" şi "Scrisoarea de intenţie", care pot fi descărcate de pe site-ul www.protectiacopilului6.ro sau solicitate la DGASMB, cu menţiunea: "Pentru selecţia de parteneri POSDRU pe 6.3 din data de 17.06.2013", la sediul DGASMB sau la adresa de e-mail dgas_mb@yahoo.co.uk, până la data de 17 iunie 2013, ora 12.00.

Propunerile de parteneriat eligibile vor fi selectate şi aprobate în ordinea primirii lor. Partenerii selectaţi vor fi contactaţi direct, la datele de contact furnizate în fişa partenerului. Lista finală a partenerilor selectaţi va fi publicată pe 19 iunie pe site-ul DGASMB.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Firmele şi ONG-urile care vor să aplice cu PMB pentru fonduri POSDRU se pot înscrie până pe 16 iunie.
 Vizualizări articol: 753 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firmele şi ONG-urile care vor să aplice cu PMB pentru fonduri POSDRU se pot înscrie până pe 16 iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei