Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 114 (5321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anastase: La nuntă, voi avea invitaţi şi de la USL; culorile nunţii vor fi "corai şi ivoire"

Marţi, 21 Mai 2013 (15:58:30)

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat, marţi, că va avea invitaţi la nunta sa şi oameni politici din foarte multe partide, chiar şi din USL, că rochia sa de mireasă va avea culoarea "ivoire", iar culorile nunţii vor fi "corai şi ivoire".

"Este în lucru rochia şi sper să fie una frumoasă, aşa îmi doresc. Culoarea va fi ivoire, pentru că şi culorile nunţii sunt corai şi ivoire", a precizat Anastase.

Anastase a arătat, întrebată dacă va veni şi preşedintele Traian Băsescu la nuntă, că nu a trimis încă invitaţiile şi că va avea invitaţi din toate formaţiunile politice, şi din USL, având în vedere că este în politică de 20 de ani şi prietenii săi fac politică.

"Ei, cum să nu am (invitaţi oameni politici - n.r.). Sunt om politic, Nu sunt în politică de ieri, de azi, sunt de 20 de ani. Am prieteni, partidul e ca a doua familie a mea, colegii mei, prietenii mei fac politică, nu sunt neapărat de la PDL, din foarte multe formaţiuni politice, şi de la USL. Sigur că da, şi de la USL am invitaţi, dacă trebuie să-i categorisim după criteriul politic. Eu cred că suntem oameni şi dincolo de apartenenţa politică sau de om politic pe care le avem", a adăugat Anastase.

Ea a spus că nunta sa este un eveniment de suflet, nu de partid şi că nu s-a gândit la o nuntă mare şi are foarte mari emoţii.

"În alegerea locaţiei, la Palatul Ştirbey, am pornit de la biserică. Mi s-a părut biserica atât de frumoasă, cea de la Ştirbey, încât de acolo am pornit povestea noastră şi am construit după aceea. Căsătoria religioasă este în centrul atenţiei noastre şi de aceea nunta are loc duminica", a adăugat Anastase.

Ea a spus că domnişoara de onoare va fi o foarte bună prietenă care este şi actriţă şi a terminat şi Facultatea de comunicare.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a mai spus că nu a făcut nunta cât timp PDL a fost la putere pentru că acum are mai mult timp şi acest moment îi oferă mai multă intimitate.

Despre inelul de logodnă, Anastase a precizat că este "un inel normal, dar care are o simbolistică foarte puternică" pentru ea.

"În decursul celor 15 ani au fost mai multe momente în care Victor a încercat să mă convingă să facem pasul, dar în niciun caz cu inelul de care s-a spus în presă. Este un inel normal, care are o simbolistică pentru mine foarte puternică", a spus Anastase.

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că nunta sa va avea loc în data de 30 iunie, la Palatul Ştirbey şi că naşii nu sunt oameni politici, ci apropiaţi de-ai săi.

"Nunta e pe 30 iunie, va fi la Palatul Ştirbey, naşii nu sunt oameni politici, ci apropiaţi de-ai noştri, prieteni. Îmi doresc în acelaşi timp ca alături de noi să fie în acest moment toţi cei care ţin la noi. În toată perioada în care am fost om politic am încercat să ţin viaţa personală departe de cea publică", a spus Roberta Anastase.

Roberta Anastase, în vârstă de 37 de ani, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, în prezent deputat şi vicepreşedinte al PDL, se va căsători în data de 30 iunie cu partenerul său, omul de afaceri Victor Farca.

Surse apropiate celor doi susţineau că naşii de cununie ar urma să fie şeful statului şi soţia sa, Roberta Anastase propunându-i preşedintelui Traian Băsescu să îi fie naş.

Roberta Anastase formează un cuplu cu omul de afaceri Victor Farca de peste 15 ani.

Presa a relatat că Anastase a primit un inel de logodnă Chopard.

Anastase, care a împlinit în luna martie 37 de ani, a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Ploieşti, apoi a absolvit Facultatea de Sociologie. Ea s-a făcut iniţial remarcată prin participarea la concursuri internaţionale de frumuseţe, la care a reprezentat România, în anii 1990.

Conform propriilor declaraţii, Anastase a intrat în politică înainte de a împlini 18 ani, ea înscriindu-se în PD.

În prezent, Anastase conduce filiala judeţeană PDL Prahova şi se află la al doilea mandat de deputat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor menţiona, în decembrie 2011, în emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, că se va căsători cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti. Roberta Anastase recunoaştea că în 2012 şi-a propus să îmbrace rochia de mireasă. "Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti", spunea Anastase. "În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit", a mai spus ea despre partenerul său.

Şi în martie 2012, de ziua sa de naştere, Roberta Anastase spunea că speră să se căsătorească în cursul anului, dar că nu a fixat data evenimentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anastase: La nuntă, voi avea invitaţi şi de la USL; culorile nunţii vor fi "corai şi ivoire".
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anastase: La nuntă, voi avea invitaţi şi de la USL; culorile nunţii vor fi "corai şi ivoire"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei