Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comisar european: Sunt slăbiciuni în modul de folosire a sumelor prin Fondul Social European

Marţi, 23 Aprilie 2013 (13:53:11)

Comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, Andor Laszlo, afirmă că Fondul Social European (FSE) este "esenţial" pentru dezvoltarea României, dar că sunt "anumite slăbiciuni" în modul de folosire a banilor, neexistând "suficientă implicare" până acum pentru absorbţia sumelor prin acest fond.

Comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, Andor Laszlo, a declarat, marţi, la Cluj-Napoca, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţul Cluj, că România va trebui să înveţe din experienţele şi greşelilor anilor trecuţi în ceea ce priveşte absorbţia unor sume din FSE, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am discutat cu autorităţile de la Bucureşti şi de la Cluj-Napoca despre sumele din Fondul Social European şi credem că sunt anumite slăbiciuni în modul de folosire a sumelor prin acest fond. Nu a existat suficientă implicare şi angajare până acum pentru absorbţia sumelor din FSE. Cred că lumea nu este mulţumită de viteza şi calitatea absorbţiei, dar am constatat că s-a înregistrat, totuşi, un progres anul trecut. Credem că, în perioada următoare, va creşte viteza şi calitatea absorbţiei fondurilor europene din FSE. De asemenea, credem că România va trebui să înveţe din experienţele şi greşelile anilor trecuţi pentru că Fondul Social European este esenţial pentru dezvoltarea României. Sumele din FSE sunt importante, în special în regiunile mai puţin dezvoltate din punct de vedere economic, pentru că acestea duc la dezvoltare", a spus Andor Laszlo.

Andor Laszlo participă, marţi, la Camera de Comerţ şi Industrie Cluj, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ. El a sosit la Cluj-Napoca luni seară şi a avut o întâlnire cu oficialităţile judeţene şi cu reprezentanţi ai mediului universitar.

În cursul dimineţii de marţi, comisarul european a avut o întâlnire informală cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, urmând să susţină o conferinţă la Universitatea "Babeş-Bolyai".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisar european: Sunt slăbiciuni în modul de folosire a sumelor prin Fondul Social European.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisar european: Sunt slăbiciuni în modul de folosire a sumelor prin Fondul Social European0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei