Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 81 (5288)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: Băsescu nu a fost extrem de implicat în PDL, eu înţeleg că el se desparte de toate partidele

Luni, 8 Aprilie 2013 (15:22:15)

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Traian Băsescu "nu a fost extrem de implicat" în viaţa partidului şi că a înţeles, din afirmaţiile şefului statului, că acesta se desparte de toate partidele.

"Eu pot să vă spun că a fost aici o legendă. Tot timpul s-a spus şi n-am avut noi forţa necesară să comentăm, Traian Băsescu nu a fost extrem de implicat, ca să nu spun că nu a fost implicat în viaţa partidului. S-a scris aici foarte multe despre asta. Nu ne-a spus: «Îl numiţi pe X vicepreşedinte, pe Y secretar». Sigur, în momentul în care s-au nominalizat miniştrii, Constituţia spune că premierul propune şi desigur a discutat cu preşedintele. Lucrurile sunt clare", a spus Blaga.

El a precizat că a înţeles că Băsescu se desparte de toate partidele.

"Ceea ce am înţeles şi eu foarte bine este că domnia sa (Traian Băsescu - n.r.) de toate partidele politice a înţeles foarte clar să se despartă. Până la urmă, fiecare cetăţean român are dreptul la propria opinie şi domnul preşedinte are", a mai spus Blaga după şedinţa BPN al PDL.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică, la un restaurant din Capitală, cu iniţiatori ai fundaţiei "Mişcarea Populară".

El a declarat, la final, că fundaţia ar putea fi un partener care să îl sprijine, dar el nu mai are nevoie de partide în momentul de faţă.

"Chiar dezavuez mesajele drăguţe transmise de Videanu, de Anca Boagiu şi de Vass, ieri, de la Convenţie (sâmbătă, la CNC al PDL, unde au fost aleşi liderii PDL). Parteneriatul meu cu ei s-a încheiat, iar ce am vazut ieri la Colegiul PDL-ului mi-a confirmat că am făcut foarte bine că am încheiat această colaborare. Ei să-şi vadă de politica lor, aici discutăm despre o fundaţie care vrea să antreneze alte categorii de oameni decât pe cei care sunt în actualele partide", a declarat preşedintele după întâlnire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: Băsescu nu a fost extrem de implicat în PDL, eu înţeleg că el se desparte de toate partidele.
 Vizualizări articol: 652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: Băsescu nu a fost extrem de implicat în PDL, eu înţeleg că el se desparte de toate partidele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei