Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 65 (5272)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: În USL s-a discutat despre ANSVSA în sensul curmării "dezvoltărilor periculoase"

Miercuri, 20 Martie 2013 (14:37:42)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că la nivelul USL s-a discutat în cazul ANSVSA despre măsurile care trebuie luate pentru a "curma dezvoltările periculoase" în privinţa industriei alimentare şi a consecinţelor nefericite din punct de vedere economic.

Antonescu a fost întrebat dacă la nivelul USL s-a discutat despre propunerea pe care o face PNL pentru şefia ANSVSA, în locul lui Mihai Ţurcanu.

"Nu, acestea sunt lucruri de detaliu, pe care nu le discutăm. La acest nivel, noi am discutat despre toate măsurile pe care - pentru că era şi ministrul Agriculturii acolo - despre toate măsurile care se impun a fi luate de către Guvern, de către Agenţie, de către minister, de către toată lumea, pentru ca aceste dezvoltări periculoase în privinţa industriei alimentare, în privinţa laptelui, dezvoltări periculoase sau care pot avea consecinţe nefericite din punct de vedere economic să fie curmate şi să intre în normal. Asta este important, nu cine anume va conduce Agenţia, o va conduce un om care va fi până la urmă numit şi care trebuie să aibă capacitatea de a face acest lucru cu competenţă", a precizat Antonescu.

Surse USL au declarat, pentru MEDIAFAX, că, la şedinţa de marţi a Uniunii, preşedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, le-ar fi cerut liderilor USL să se amâne numirea unui nou şef al ANSVSA pentru ca Vladimir Mănăstireanu să finalizeze schimbările de personal de la nivelul instituţiei.

Constantin le-a cerut liderilor USL, premierul Victor Ponta şi liderul PNL Crin Antonescu, să amâne numirea la şefia ANSVSA aproximativ două săptămâni. De asemenea, Constantin ar fi precizat că, dacă nu-i este respectată condiţia, va renunţa la coordonarea ANSVSA de către Ministerul Agriculturii, au mai susţinut sursele citate.

Premierul Victor Ponta a semnat săptămâna trecută demisia lui Mihai Ţurcanu din postul de preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA), iar atribuţiile de conducere au fost preluate de vicepreşedintele Vladimir Mănăstireanu, până la numirea unui nou preşedinte.

Premierul Victor Ponta a anunţat anterior că ANSVSA va avea o altă conducere, astfel încât să fie asigurată o comunicare mai bună şi eficientă, precum şi proceduri mai clare în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: În USL s-a discutat despre ANSVSA în sensul curmării "dezvoltărilor periculoase".
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: În USL s-a discutat despre ANSVSA în sensul curmării "dezvoltărilor periculoase"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei