Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 49 (5256)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Dacă aş şti că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi

Vineri, 1 Martie 2013 (13:42:33)

 Elena Udrea, candidat la şefia PDL, a declarat, vineri, la Bistriţa, că este dispusă să umble şi desculţă, nu doar în tenişi, dacă ar şti că acest lucru ar ajuta PDL să revină la guvernare, referindu-se la prezentarea pe care i-a făcut-o liderul local Ioan Oltean, transmite corespondentul MEDIAFAX

"Elena Udrea a venit să convingă că nu e doar o femeie frumoasă care are poşete frumoase şi pantofi cu tocuri înalte. A venit să convingă că este un lider marcant al PDL, că este un om care poate să conducă PDL, un om care atunci când se angajează într-o asemenea competiţie electorală este conştient şi responsabil de ce spune şi ce face şi că angajamentul public făcut va fi de natură a fi pus în practică după 23 martie", a afirmat, la prezentarea moţiunii Elenei Udrea, liderul PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean.

Oltean a afirmat despre Elena Udrea că a inspirat încredere şi putere, că a fost un om politic care nu a fost îngenuncheat niciodată, că nu a fost asociată cu corupţia sau ticăloşia, "ci doar cu performanţa, cu poşetele şi cu pantofii".

"Sunteţi o femeie frumoasă, doar nu o să umblaţi în tenişi", a spus Ioan Oltean.

"Dacă aş şti că asta ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi", a răspuns Elena Udrea.

Elena Udrea îşi prezintă vineri, la Bistriţa, în saloanele unui hotel de cinci stele, moţiunea "Noul PDL - o Nouă Românie".

Alături de ea se află Daniel Buda şi Gheorghe Tinel. La eveniment participă peste trei sute de persoane, primari, aleşi locali, dar şi simpli membri ai PDL Bistriţa-Năsăud, sala fiind arhiplină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Dacă aş şti că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Dacă aş şti că ar ajuta PDL să revină la guvernare, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei