Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 47 (5254)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Borbely: UDMR vrea o întâlnire a partidelor cu Guvernul privind fondurile europene

Miercuri, 27 Februarie 2013 (17:12:52)

UDMR va cere, săptămâna viitoare, o întâlnire între partide şi Guvern pentru a discuta despre priorităţile privind absorbţia fondurilor europene, vicepreşedintele politic Borbely Laszlo spunând că Uniunea a elaborat un material pentru Transilvania, dar că "trebuie să lucreze şi alţii".

Vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că este nevoie de o dezbatere serioasă în legătură cu absorbţia fondurilor europene în următorii şase ani şi că trebuie conturate priorităţile în cadrul bugetului UE, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Borbely a menţionat că, în urmă cu trei luni, UDMR a pregătit un material privind strategia de dezvoltare a Transilvaniei în următorii şase ani, fundamentat pe programele şi fondurile europene.

"Nu ştiu vreun partid politic care să fi venit cu un material, dar bazat pe statistici, deci nu numai să mergi la televizor şi să spui vrute şi nevrute, fără nicio bază", a spus el.

El a adăugat că UDMR va cere, săptămâna viitoare, o întâlnire a partidelor cu Guvernul.

"Trebuie să vedem Guvernul ce prezintă în momentul de faţă şi cum stabilim aceste priorităţi, care nu sunt doar ale UDMR sau ale comunităţii maghiare, ci ale ţării", a afirmat Borbely.

Întrebat de ce UDMR a elaborat acest material numai pentru Transilvania, Borbely a răspuns că aici are Uniunea baza electorală.

"Haideţi să nu facem noi treaba tuturor. Noi am făcut pe Transilvania şi să lucreze şi alţii. (...) Săptămâna viitoare vom solicita să avem această întâlnire, noi avem o concepţie în legătură cu banii europeni, în legătură cu priorităţile pe următorii şase ani", a conchis Borbely.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borbely: UDMR vrea o întâlnire a partidelor cu Guvernul privind fondurile europene.
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borbely: UDMR vrea o întâlnire a partidelor cu Guvernul privind fondurile europene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei