Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 44 (5251)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Băsescu a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorii Purim

Duminică, 24 Februarie 2013 (15:00:17)

 Preşedintele Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul Sărbătorii Purim, menţionând că doreşte să reînnoiască "preţuirea" sa faţă de contribuţia comunităţii evreieşti la binele societăţii româneşti.

"Îmi face o deosebită plăcere să transmit tuturor membrilor Comunităţilor evreieşti din România urările mele cele mai calde cu prilejul sărbătorii Purim, o sărbătoare a prieteniei, a credinţei şi a comuniunii. Celebrare a primăverii şi a înnoirii, Purim semnifică, în acelaşi timp, triumful credinţei şi al speranţei într-un nou început", se arată în mesaj, potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Băsescu menţionează că, dacă de-a lungul istoriei unui popor, momentele de încercare se împletesc cu evenimentele luminoase, "Purim este cea mai strălucitoare evocare a purităţii şi a solidarităţii cu semenii, întruchipate de împărăteasa Estera".

"Am speranţa că această zi atât de importantă pentru comunitatea dumneavoastră şi pentru identitatea poporului evreu, atât prin evenimentul istoric pe care-l rememorează, cât şi prin înalta sa dimensiune spirituală, vă va aduce înţelegerea şi bucuria comuniunii. Doresc să reînnoiesc preţuirea mea faţă de contribuţia comunităţii evreieşti la binele societăţii româneşti şi să vă transmit urările mele cele mai calde de prosperitate şi încredere în viitor. Hag Purim Sameah!", se mai arată în mesajul transmis de preşedintele Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Băsescu a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorii Purim.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Băsescu a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorii Purim0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei