Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 35 (5242)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Harris: Guvernul e pro libera circulaţie a forţei de muncă şi contra abuzurilor la acest drept

Miercuri, 13 Februarie 2013 (16:12:01)

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, a declarat, miercuri, la Sibiu, că oficialii britanici sunt "pro libera circulaţie a forţei de muncă", dar împotriva abuzurilor la acest drept, abuzuri care "sunt o problemă europeană", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Martin Harris a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă Marea Britanie va mai acorda ajutoare sociale românilor şi bulgarilor odată cu eliminarea restricţiilor pe piaţa forţei de muncă.

"În ceea ce priveşte forţa de muncă, vom ridica restricţiile la sfârşitul anului. Guvernul este pro libera circulaţie a forţei de muncă şi contra abuzurilor la acest drept. Aceasta este poziţia noastră şi noi suntem în legătură cu colegii din celelalte ţări pentru a preveni abuzurile privind libera circulaţie", a spus ambasadorul Marii Britanii.

El a afirmat că abuzurile privind libera circulaţie a forţei de muncă sunt "o problemă europeană" şi trebuie combătute la nivelul întregii Uniuni.

"Ceea ce este important pentru noi este că sistemul de securitate socială este protejat contra abuzurilor şi se implică cetăţenii din toate ţările membre. Este o problemă europeană, deci trebuie să discutăm cu miniştrii la nivel european", a spus Martin Harris.

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, se află, miercuri, într-o vizită în municipiul Sibiu, fiind însoţit de mai mulţi experţi britanici din sectorul turism, dar şi de oameni de afaceri.

Martin Harris a participat la un seminar pe teme turistice organizat de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, dar are şi întâlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Harris: Guvernul e pro libera circulaţie a forţei de muncă şi contra abuzurilor la acest drept.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harris: Guvernul e pro libera circulaţie a forţei de muncă şi contra abuzurilor la acest drept0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei