Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 7 (5214)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grapini: "Vreau să fiu o mamă bună pentru toate domeniile pe care le coordonez"

Vineri, 11 Ianuarie 2013 (15:00:37)

Ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediul de Afaceri, Maria Grapini, a declarat vineri că vrea să fie o "mamă bună" pentru toate domeniile pe care le coordonează şi că îşi doreşte ca presa să se intereseze şi de IMM-uri şi mediul de afaceri, nu doar de turism.

"Vreau să fiu o mamă bună pentru toate domeniile pe care le coordonez. De când am venit am fost întrebată doar de turism. Turismul este doar un sector, dar nu e pe primul loc în PIB, IMM-urile sunt în toate domeniile. Nu vreau să neglijez turismul, care are un potenţial mare, dar ar fi bine să mă întrebaţi şi depre IMM şi mediul de afaceri", a spus Grapini într-o conferinţă de presă.

Ea arătat că miercuri va fi aprobată ordonanţa de reorganizare a ministerului, care va funcţiona după această dată sub denumirea de Ministerul Economiei, cu atribuţii egale pentru cele trei portofolii - Energie, Economie, respectiv IMM, Turism şi Mediul de Afaceri.

"Şi miniştrii delegaţi vor avea drept de iniţiativă legislativă, singurul aspect care ne diferenţiază este că direcţiile suport sunt comune, sunt unice în minister. Bugetul va fi consolidat, iar rolul meu este să fac politici pentru mediul de afaceri, IMM şi turism. Voi lucra strâns cu ministrul Vosganian (Varujan Vosganian, ministrul Economiei, n.r.) şi Niţă (Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie, n.r.), politicile trebuie să le facem împreună", a spus Grapini.

În cadrul ministerului va fi organizată Autoritatea Naţională de Turism, care va avea personalitate juridică, dar al cărui buget va fi coordonat de ministrul delegat. Agenţia pentru Implementarea Proiectelor pentru IMM-uri va fi desfiinţată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grapini: "Vreau să fiu o mamă bună pentru toate domeniile pe care le coordonez".
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grapini: "Vreau să fiu o mamă bună pentru toate domeniile pe care le coordonez"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei