Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2012 - Anul XVII, nr. 301 (5206)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pensionarii s-au înghesuit la CAR pentru banii daţi de CJ Argeş de sărbători, o femeie a leşinat

Vineri, 28 Decembrie 2012 (16:04:29)

Peste 300 de pensionari cu venituri mici s-au înghesuit, vineri, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor pentru ajutorul de 30 de lei oferit de CJ Argeş de sărbători, iar o femeie de 90 de ani a leşinat la coadă, oamenii spărgând geamurile uşii de la intrare, pe care au scos-o apoi din balamale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Argeş, pensionara suferindă de inimă a fost dusă pe braţe de către jandarmi la o ambulanţă, unde a primit îngrijiri medicale, în prezent fiind în afara oricărui pericol, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt pensionari cu cu venituri mici, sub 700 de lei, înscrişi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Am înţeles o bătrână suferindă a leşinat la coadă, colegii mei au dus-o pe braţe la salvare, a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol. Au fost probleme acolo înainte de venirea jandarmilor, dar după venirea colegilor mei acum este linişte şi oamenii stau liniştiţi la coadă, pe un singur rând", a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Argeş, căpitanul Cristache Toculet.

Un număr de 320 de bătrâni cu venituri mici, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Argeş beneficiază de suma de 30 de lei de persoană, iar alţi 80 în aceeaşi situaţie financiară vor primi şi ei un ajutor din fonduri suplimentare, din partea Consiliului Judeţean Argeş.

La ora transmiterii acestei ştiri, jandarmii au restabilit ordinea la coada de la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Argeş, iar vârstnici stau în continuare la coadă, însă fără a mai fi înregistrate incidente.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii s-au înghesuit la CAR pentru banii daţi de CJ Argeş de sărbători, o femeie a leşinat.
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii s-au înghesuit la CAR pentru banii daţi de CJ Argeş de sărbători, o femeie a leşinat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei