Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 oct 2012 - Anul XVII, nr. 250 (5155)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MRU: Ne dorim ca PNL să revină unde îi e locul, în jumătatea de centru-dreapta a spectrului politic

Joi, 25 Octombrie 2012 (16:00:53)

Copreşedintele ARD Mihai Răzvan Ungureanu spune că alianţa îşi doreşte ca "PNL să revină acolo unde îi este locul, adică la jumătatea de centru-dreapta a spectrului politic" şi a arătat că este "convins că PNL îşi va regăsi tăria pentru a ieşi din deriva politică în care se află în acest moment".

Mihai Răzvan Ungureanu a fost întrebat, joi, despre o posibilă alianţă ARD cu PNL. "Nu discutăm în momentul de faţă la nivelul conducerii alianţei despre viitoarea politică de alianţe sau cel puţin de existenţa unei politici de alianţe pe durata campaniei electorale. Ne concentrăm în formula pe care o cunoaşteţi, Forţa Civică, PDL, PNŢCD pentru a câştiga campania electorală şi alegerile din 9 decembrie. Ce urmează după 9 decembrie este evident o altă poveste şi jocul politic este deschis", a precizat Ungureanu.

El a arătat că ARD şi-ar dori ca PNL să revină în jumătatea de centru-dreapta a spectrului politic, dar că se îndoieşte că acest lucru este posibil.

"Ce ne dorim şi cred în mod legitim este ca PNL să revină acolo unde îi este locul, adică în jumătatea de centru-dreapta a spectului politic românesc. Ne îndoim însă că aceset lucru este posibil. Ca şi dialogul cu PNL în formula actuală de conducere pe care PNL o are", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a susţinut că există dialog cu membri ai PNL şi cu membri marcanţi ai conducerii sau ai organizaţiilor locale.

Ungureanu a mai spus că, în opinia sa, actuala conducere a PNL "şi-a dovedit de mult incapacitatea de a conduce un partid de pretenţiile şi de exigenţele legitime pe care le are".

"Există oameni de mare capacitate morală şi politică în PNL şi cu care personal cred că se poate spera la o bună înţelegere. Sunt convins că PNL îşi va regăsi tăria pentru a ieşi din deriva politică în care se află în acest moment. Sunt pe de altă parte convins că sunt mulţi membri ai conducerii centrale şi locale ai PNL care ştiu foarte bine cât de dificilă este poziţia pe care PNL o are alături de PSD în interiorul USL. Tot aşa cum îmi dau seama cât de mare este tensiunea în interiorul PNL în acest moment din cauza felului în care au fost alcătuite listele de candidaţi", a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MRU: Ne dorim ca PNL să revină unde îi e locul, în jumătatea de centru-dreapta a spectrului politic.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MRU: Ne dorim ca PNL să revină unde îi e locul, în jumătatea de centru-dreapta a spectrului politic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei