Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 oct 2012 - Anul XVII, nr. 249 (5154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Becali a cumpărat casă unei familii cu 7 copii, ducând plasmă, maşină de spălat şi pahare de cristal

Miercuri, 24 Octombrie 2012 (17:15:43)

Gigi Becali a mers, miercuri, cu elicopterul în Gorj, unde a cumpărat o casă pentru o familie cu şapte copii, căreia i-a adus plasmă, maşină de spălat, pahare de cristal, spunând că a văzut cazul la televizor şi că i-a fost teamă că dacă nu face nimic nu va şti ce să spună la Judecata de Apoi.

Europarlamentarul Gigi Becali a venit cu un elicopter în comuna gorjeanã Văgiuleşti pentru a cumpăra o casă pentru un localnic, Alexandru Bucur, tatăl a şapte copii, şase dintre ei aflându-se într-un orfelinat din Târgu Cărbuneşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cel de-al şaptelea copil are doi ani şi pe timpul verii a fost crescut de părinţi sub cerul liber.

Becali a spus că s-a hotărât să ajute familia Bucur după ce a văzut povestea acesteia la televizor, susţinând că i-a fost teamă că dacă nu va face nimic la Judecata de Apoi va fi pedepsit de Dumnezeu.

"M-am întrebat dacă la Judecata de Apoi mă întreabă Dumnezeu: «Te-ai uitat la televizor?» (n.r. - unde a fost difuzat cazul familiei Bucur), că răspund «M-am uitat Doamne!» şi dacă mă întreabă ce am făcut ca să-i ajut pe aceşti oameni eu ce să spun atunci?", a declarat Becali.

Gigi Becali a fost primit cu pâine şi sare după ce a coborât din elicopter, el mergând apoi la casa pe care a cumpărat-o cu 45.000 de lei.

Proprietara imobilului şi-a primit banii de la Becali în timp ce acesta participa în direct la o emisiune televizată.

"Am apreciat-o pe doamna că nu a mărit preţul aşa cum au făcut alţii, când au auzit că Becali e cumpărătorul. A spus de la început 450 de milioane de lei, aşa a rămas", a mai spus Becali.

Gigi Becali a venit şi cu un microbuz plin cu obiecte electrocasnice, respectiv o plasmă TV, un frigider, o maşină de spălat, dar şi mese, paturi, linguri şi chiar pahare de cristal, el mirându-se atunci când a văzut paharele descărcate în curtea casei.

"N-ai putut, băh, să iei din alea de plastic, ce, crezi că-i trebuiau din astea de cristal?!", i-a strigat Becali unui bărbat care cumpărase produsele respective.

"Alexandre, om te-ai făcut măh", i-a spus Becali lui Alexandru Bucur, tatăl celor şapte copii, căruia i-a dat şi 5.000 de lei.

"Am uitat să îţi iau nişte cazmale, o greblă, ce-ţi mai trebuie ţie pe aici pe lângă casă", a spus Becali, în timp ce sătenii adunaţi în curtea casei cumpărate de acesta se mirau de generozitatea omului de afaceri.

Lângă Becali au fost aduşi toţi membrii familiei Bucur, pe lângă copilul de doi ani care a dormit sub cerul liber, fiind prezenţi şi ceilalţi şase copii.

Europarlamentarul a cerut ca toţi cei şase copii să nu mai fie duşi înapoi la orfelinat, reprezentanţii centrului de plasament explicându-i însă acestuia că trebuie parcurse anumite proceduri pentru revenirea copiilor la părinţii lor.

Becali a insistat ca toţi copii să doarmă noaptea următoare la ei acasă, iar la un moment dat l-a întrebat pe unul dintre băieţi unde vrea să doarmă, acasă sau la orfelinat, băiatul răspunzând: "Oriunde", spre dezamăgirea europarlamentarului.

Gigi Becali i-a cerut lui Alexandru Bucur să aibă grijă de toţi copii săi şi l-a asigurat că îl va ajuta cu bani pentru că ştie că nu are unde să muncească.

În cele câteva zeci de minute în care s-a aflat în gospodăria de la Văgiuleşti, Becali a declarat de mai multe ori că Alexandru Bucur trebuie să facă şi mai mulţi copii, el criticându-l pe europarlamentarul PDL Sebastian Bodu pentru că nu a devenit încă tată.

"Alexandre încă cinci copii să faci că eu te voi ajuta cu bani. Păi aşa dă România înainte, nu cu unu ca Bodu, care la 43 de ani nici însurat nu este, ce să mai vorbim de copii", a spus Becali.

Afirmaţiile sale au fost comentate diferit de către localnici, femeile fiind convinse că vor fi şi ele ajutate cu bani dacă vor spori natalitatea în comună.

"Păi să mă apuc şi eu să fac acum şapte copii, dacă tot dă Becali bani", a spus una dintre femeile din sat.

Europarlamentarul a plecat spre Bucureşti cu elicopterul care îl aştepta pe terenul de fotbal din curtea şcolii generale din centrul comunei.

În urma sa, localnicii spuneau că oricine altcineva din sat ar fi meritat banii, numai soţii Bucur nu, mai ales că, în trecut, ei şi Primăria Văgiuleşti i-au ajutat cu bunuri şi chiar cu o casă pe care au distrus-o, o parte din bunuri fiind vândute pe băutură.

"Aici a greşit că ăştia acum or să se apuce să vândă tot pe băutură. Să veniţi peste câteva zile şi să vedeţi că se alege praful din ce le-a adus Becali aici. Păi nu le-a dat Primăria casă şi au ars parchetul iarna că le-a fost lene să îşi facă rost de lemne din timp?! Îşi făcuseră o groapă în mijlocul camerei şi acolo îşi făceau nevoile! I-am ajutat şi noi cât am putut, dar nu ai cu cine, mai ales după ce ne-am dat seama că ne cam dispar lucruri de prin gospodărie după ce îi chemam pe ei pe la noi", a spus una dintre localnicele. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Becali a cumpărat casă unei familii cu 7 copii, ducând plasmă, maşină de spălat şi pahare de cristal.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Becali a cumpărat casă unei familii cu 7 copii, ducând plasmă, maşină de spălat şi pahare de cristal1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei