Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 oct 2012 - Anul XVII, nr. 236 (5141)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O femeie a fost reţinută pentru că a bătut-o pe colega fiicei sale, care o agresase

Marţi, 9 Octombrie 2012 (14:12:13)

O femeie a fost reţinută după ce luni a bătut-o pe colega fiicei sale în sala de clasă, întrucât îi agresase copilul la ora de sport, eleva bătută ajungând în spital, informează Poliţia Capitalei.

Luni, în jurul orei 14.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul că, în incinta unui colegiu tehnic din sectorul 4, mama unei eleve a agresat o colegă a fiicei sale în timpul cursurilor.

"În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, vineri, în jurul orei 16.30, pe fondul unor reproşuri, două eleve s-au lovit reciproc în timp ce se aflau la ora de educaţie fizică, fără a anunţa despre acest incident conducerea unităţii şcolare. În următoarele zile, mama uneia dintre eleve, constatând faptul că fiica sa are urme de violenţă pe corp, a întrebat-o ce s-a întâmplat, aceasta spunându-i că s-a bătut cu o colegă", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

Luni, în jurul orei 13.30, părinţii elevei agresate la ora de sport s-au prezentat la colegiu şi au pătruns în incinta şcolii, afirmând în faţa agenţilor de pază că vor să meargă la cancelarie.

"După aceasta, mama elevei a intrat într-o clasă şi ar fi lovit-o în mod repetat pe colega fiicei sale, fiind apoi oprită atât de elevi şi de profesoara ce se afla în clasă, cât şi de agentul de pază al unităţii şcolare. Eleva a primit îngrijiri medicale de la personalul medical sosit la faţa locului, ulterior fiind transportată la spital, unde a rămas internată pentru investigaţii", precizează sursa citată.

Femeia este cercetată de poliţiştii bucureşteni în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a fost reţinută pentru că a bătut-o pe colega fiicei sale, care o agresase.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
O femeie a fost reţinută pentru că a bătut-o pe colega fiicei sale, care o agresase3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei