Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 sep 2012 - Anul XVII, nr. 221 (5126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MAE: Trei români au murit într-un accident auto din Italia, iar altul, grav rănit, e în stare critică

Vineri, 21 Septembrie 2012 (16:00:18)

Trei români au murit, vineri, într-un accident rutier din Italia, de pe autostrada A23 Udine-Tarvisio, iar unul a fost grav rănit, fiind transportat, în stare critică, la un spital din apropiere, precizează MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

"Consulatul General al României la Trieste a contactat de urgenţă autorităţile locale pentru a verifica informaţiile privind un posibil accident rutier în care au fost implicaţi cetăţeni români. Poliţia din Trieste a comunicat că astăzi, 21 septembrie 2012, la ora locală 06.20, pe autostrada A23 Udine-Tarvisio, a avut loc un grav accident rutier in care au fost implicate mai multe autovehicule, printre care si un microbuz cu 9 cetăţeni români la bord. Microbuzul se deplasa dinspre Austria către Italia şi a fost lovit violent, din spate, de un TIR. Accidentul este cercetat de procuratura şi poliţia italiană locală", se arată într-un comunicat al MAE remis la solicitarea MEDIAFAX.

"Doi reprezentanţi ai CG Trieste s-au deplasat de urgenţă la fata locului pentru asigurarea asistenţei consulare necesare şi obţinerea de informaţii complete asupra situaţiei tuturor cetăţenilor români aflaţi în microbuzul accidentat. Consulatul General al României la Trieste menţine un contact permanent cu autorităţile italiene competente şi cu cetăţenii români implicaţi în accident pentru a le oferi asistenţa consulară necesară. Totodată, sunt în curs demersurile necesare pentru contactarea familiilor victimelor accidentului. Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Centrului Consular de Criză, pune la dispoziţia familiilor cetăţenilor români afectaţi de accident o linie Tel-Verde, la numărul (004) 0800 800 407, în intervalul orar 10.00 – 18.00 Totodată, în afara orelor de program, Departamentul Consular poate fi apelat la telefonul mobil +40730.717.970", se mai arată în comunicat.

Anterior, site-ul UdineToday.it relata că patru cetăţeni străini, care ar fi români, au murit într-un accident produs pe o autostradă din sud-estul Italiei, în timp ce alte publicaţii italiene nu precizau naţionalitatea victimelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAE: Trei români au murit într-un accident auto din Italia, iar altul, grav rănit, e în stare critică.
 Vizualizări articol: 1009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAE: Trei români au murit într-un accident auto din Italia, iar altul, grav rănit, e în stare critică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei