Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 sep 2012 - Anul XVII, nr. 218 (5123)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi vizează afaceri în creştere cu 10% în acest an

Marţi, 18 Septembrie 2012 (16:58:34)

Firma Marelvi Impex Rădăuţi, specializată în distribuţia de produse electrocasnice de import, vizează pentru acest an o cifră de afaceri de 40 milioane euro, în urcare cu 10% faţă de 2011, pe fondul avansului cererii pentru produse premium şi electrocasnice încorporabile.

Potrivit Ministerului Finanţelor Publice, afacerile Marelvi Impex au scăzut anul trecut cu 5,2%, la 162,5 milioane de lei, iar profitul net a coborât cu 19,6%, la 3,7 milioane de lei.

În prima jumătate a acestui an, Marelvi a înregistrat un rulaj similar cu cel din primele şase luni ale anului trecut, iar lunile iulie şi august au adus o creştere de 18 % comparativ cu aceeaşi perioadă din 2011, conform unui comunicat transmis de companie.

"Având parteneriate solide în zona de retail şi a producătorilor de mobilier pentru aparate încorporabile, ne propunem anul acesta o creştere a cifrei de afaceri cu 10% comparativ cu anul trecut, până la 40 milioane euro. Nevoia clienţilor de îmbunătăţire a confortului personal a depăşit reticenţa de a investi în utilarea locuinţelor manifestată începând cu 2009. Mizăm pe o creştere a cererii produselor de înaltă tehnologie şi a electrocasnicelor încorporabile", a declarat directorul general adjunct al Marelvi Impex SRL, Daniela Bîzgan.

Strategia firmei pentru perioada următoare se bazează şi pe dezvoltarea parteneriatelor strategice încheiate cu Liebherr, De Dietrich şi Fagor (branduri prezente pe piaţa locală prin intermediul Marelvi), dar şi pe extinderea portofoliului de produse aflat sub brandul propriu Serreno.

Peste 43% din cifra de afaceri a distribuitorului este reprezentată de vânzările de aparate frigorifice. Marelvi reprezintă din anul 2008 divizia de produse electrocasnice Liebherr pe piaţa din România, care a ajuns la 5% din vânzările firmei din Rădăuţi.

"Până la finalul acestui an, vizăm vânzarea a 4.000 de produse Liebherr în România, iar pentru următorii trei ani vizăm dublarea volumului de vânzări pentru acest brand", a spus Bîzgan.

Marelvi a fost înfiinţată în anul 1995, iar acţiunile sunt deţinute integral de către o persoană fizică - Elvira Mihălescul.

Firma are 100 de angajaţi şi patru centre logistice în Rădăuţi, Bucureşti, Deva şi Cluj, care însumează o suprafaţă de 11.000 metri pătraţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Distribuitorul de electrocasnice Marelvi vizează afaceri în creştere cu 10% în acest an.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Distribuitorul de electrocasnice Marelvi vizează afaceri în creştere cu 10% în acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei