Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 17 sep 2012 - Anul XVII, nr. 217 (5122)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Băsescu îi felicită pe elevii care au ales învăţământul profesional

Luni, 17 Septembrie 2012 (14:02:56)

Preşedintele Traian Băsescu i-a felicitat, luni, în mesajul ocazionat de deschiderea anului şcolar, pe elevii care au ales să se înscrie în învăţământul profesional, el arătând că acesta poate fi cheia succesului în viaţă pentru mulţi tineri, dar şi a unei economii mai competitive.

"Învăţământul profesional de calitate, realizat în legătură directă cu nevoile reale ale economiei actuale şi viitoare, este cheia succesului în viaţă a unui mare număr de tineri. De-acum ei se vor forma temeinic într-o meserie căutată. Este şi cheia unei economii mai competitive, cu firme mai puternice şi mai dinamice. Felicit miile de elevi care au ales acest drum şi le doresc mult succes", afirmă preşedintele Băsescu în mesajul său, citit de consilierul prezidenţial pentru educaţie, Daniel Funeriu, la deschiderea Şcolii Profesionale Germane Kronstadt din Braşov.

Băsescu a arătat că acest an şcolar este deosebit şi datorită noutăţii introducerii unui învăţământ profesional relevant, măsură prevăzută de noua lege a educaţiei şi care izvorăşte din Pactul Naţional pentru Educaţie, asumat de toate partidele politice parlamentare din România, precum şi de o bună parte din societatea civilă.

De asemenea, Băsescu a ţinut, la început de an şcolar, şi să mulţumească dascălilor. "Doresc să mulţumesc cadrelor didactice pentru că, indiferent de dificultăţile prin care a trecut România, ele au slujit întotdeauna interesul elevilor noştri", a afirmat preşedintele.

"Vă doresc tututor multă putere de muncă, perseverenţă şi rezultate cât mai bune la concursurile şcolare, evaluările naţionale şi bacalaureat", este urarea cu care şeful statului şi-a încheiat mesajul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Băsescu îi felicită pe elevii care au ales învăţământul profesional.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Băsescu îi felicită pe elevii care au ales învăţământul profesional0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei