Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2012 - Anul XVII, nr. 209 (5114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Primăria Ploieşti alocă 200.000 de lei ca să cumpere ghiozdane şi rechizite pentru elevii de clasa I

Vineri, 7 Septembrie 2012 (15:05:17)

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, vineri, în şedinţă extraordinară, o hotărâre care prevede alocarea sumei de 200.000 de lei pentru cumpărarea de ghiozdane şi rechizite pentru copiii înscrişi în clasa I la şcolile din municipiu, hotărârea fiind votată de consilierii de la toate partidele.

Hotărârea privind cumpărarea de ghiozdane şi rechizite din bani publici pentru elevii claselor I a fost iniţiată de către primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu (PSD), împreună cu un grup de consilieri de la toate formaţiunile politice reprezentate în Consiliul Local Ploieşti.

Potrivit hotărârii adoptate vineri în şedinţă extraordinară a Consiliului Local Ploieşti, fiecare elev înscris în clasa I în anul şcolar 2012 – 2013 la unităţile de învăţământ din municipiu va primi un pachet cu rechizite şcolare denumit "Primul ghiozdan".

Fiecare pachet cu rechizite va conţine, pe lângă ghiozdan, două caiete de matematică cu 48 de file, două caiete de desen A 4 cu 24 de file, patru creioane, un stilou cu 24 de rezerve, o gumă, o riglă, un penar, o cutie cu acuarele cu pensulă, o ascuţitoare, un set de beţişoare şi patru coperte pentru caiet A5.

Un număr de 1748 de elevi cuprinşi în planul de şcolarizare la clasa I la şcolile din Ploieşti vor primi aceste rechizite.

Conform hotărârii adoptate vineri, rechizitele care vor rămâne vor fi distribuite copiilor din familiile care beneficiază de servicii sau prestaţii sociale şi care locuiesc în Ploieşti.

Liderul grupului de consilieri PDL din Consiliul Local Ploieşti, Gheorghe Simion Sârbu, a întrebat în cadrul şedinţei cum anume vor fi achiziţionate ghiozdanele şi rechizitele, iar primarul municipiului, Iulian Bădescu, a explicat că acestea vor fi cumpărate de la marile lanţuri de magazine din Ploieşti.

Iulian Bădescu a precizat că ideea adoptării unei astfel de hotărâri a fost preluată de la primarul Braşovului, George Scripcaru.

Hotărârea privind acordarea pachetului cu rechizite 'Primul ghiozdan” a fost aprobată de către toţi consilierii locali ploieşteni prezenţi la şedinţă. Direcţia Relaţii Internaţionale, prin ”Compartimentul Organizare Evenimente, Învăţământ, Cultură, Culte, Management Asistenţă Medicală” şi Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare Ploieşti, vor asigura punerea în aplicare a hotărârii adoptate vineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Ploieşti alocă 200.000 de lei ca să cumpere ghiozdane şi rechizite pentru elevii de clasa I.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Ploieşti alocă 200.000 de lei ca să cumpere ghiozdane şi rechizite pentru elevii de clasa I0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei