Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 aug 2012 - Anul XVII, nr. 195 (5100)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Predescu, întrebat dacă îi e teamă că Aspazia Cojocaru îl va da în judecată: "I-auzi vorbe"

Miercuri, 22 August 2012 (15:12:48)

Judecătorul CC Ion Predescu spune că nu a avut nicio dispută cu Aspazia Cojocaru, iar întrebat cum interpretează declaraţia acesteia că va merge până în pânzele albe, el a răspuns: "Nu îmi dau seama. Să fie sănătoasă!".

Întrebat dacă aceasta i-a reproşat ceva, el a răspuns că Aspazia Cojocaru nu i-a spus nimic. "N-am avut nicio dispută", a completat el.

Chestionat dacă îi e teamă că judecătorul Aspazia Cojocaru îl va da în judecată, Predescu a răspuns ironic: "I-auzi vorbe".

Întrebat cum interpretează afirmaţiile Aspaziei Cojocaru că va merge "până în pânzele albe", Ion Predescu a spus: "Nu îmi dau seama. Să fie sănătoasă!".

Judecătoarea CC Aspazia Cojocaru a declarat, miercuri, că îl va da în judecată pe colegul său Ion Predescu, dacă se va confirma faptul că acesta a divulgat secretul votului din plenul Curţii, în cazul invalidării referendumului din 29 iulie.

Aspazia Cojocaru le-a declarat jurnaliştilor că Predescu nu a recunoscut faptul că el ar fi făcut declaraţii privind modul în care ea ar fi votat în plenul CC.

"Spune că nu a dat niciun fel de declaraţie. (...)Nu ştiu, scuze sau nu, dar neagă tot timpul. Neagă că ar fi dat astfel de declaraţii. Dacă există o astfel de înregistrare, vă rog să mă credeţi că mă duc până unde trebuie, până în pânzele albe", a susţinut Cojocaru.

Ea a fost întrebată de jurnalişti dacă îl va da în judecată pe Predescu. "Până în instanţă", a replicat judecătorul CC.

În plus, ea a susţinut că prin declaraţia lui Predescu s-ar fi încălcat secretul votului din plenul Curţii.

"Deci, dacă există aşa ceva, dânsul neagă, dar dacă există aşa ceva ne ducem, că jurişti suntem, până unde trebuie", a subliniat Cojocaru.

De asemenea, ea a fost întrebată dacă va cere sancţionarea lui Predescu în plenul Curţii. "Nu ştiu, să vedem, în funcţie de ce găsim. Chiar sunt destul de afectată de povestea asta încât să mai... Asta e situaţia. Dânsul neagă că ar fi dat o astfel de declaraţie, cea din «Gândul». Neagă. Până nu sunt în posesia acelei copii (înregistrări - n.r.), eu pornesc de la prezumţia de bună credinţă, până la proba contrarie", a mai afirmat Cojocaru.

Judecătorul CC Ion Predescu a declarat, pentru "Gândul", că Aspazia Cojocaru, judecător propus de PSD la Curtea Constituţională, a înclinat balanţa la CC în favoarea lui Traian Băsescu.

"Am luptat şi noi cât am putut. Aşa a ieşit însă. Luaţi datele de la Guvern şi analizaţi-le să vedeţi cât erau de limpezi", a precizat Predescu.

În articol se arată că au votat pentru validarea referendumului Ion Predescu, Acsinte Gaspar, Tudorel Toader, toţi trei din tabăra USL, iar pentru invalidarea referendumului au votat Augustin Zegrean (preşedinte), Petre Lăzăroiu, Mircea Ştefan Minea, Iulia Antoanella Motoc "din tabăra PDL-Băsescu", Puskás Valentin Zoltán, propus de UDMR, şi Aspazia Cojocaru, propusă de PSD în CC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Predescu, întrebat dacă îi e teamă că Aspazia Cojocaru îl va da în judecată: "I-auzi vorbe".
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predescu, întrebat dacă îi e teamă că Aspazia Cojocaru îl va da în judecată: "I-auzi vorbe"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei