Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2012 - Anul XVII, nr. 194 (5099)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Dacă voiam, îi schimbam eu pe Kovesi şi Morar, nu mi-au plăcut niciodată în mod special

Marţi, 21 August 2012 (18:40:53)

Victor Ponta a afirmat că putea să îi schimbe chiar el, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, pe şeful DNA Daniel Morar şi pe procurorul general Codruţa Kovesi, mai ales că nu i-a plăcut niciodată "în mod special", dar a promis preşedintelui CE, Jose Barroso, să fie înlocuiţi transparent.

"Nu există o prostie sau o minciună mai ticăloasă decât cum vrem noi s-o numim pe doamna Pivniceru ca să-i schimbe pe domnul Morar şi pe doamna Kovesi. Dacă voiam să-i schimb pe doamna Kovesi şi pe domnul Morar, îi schimbam eu, că sunt ministru al justiţiei. Eu mi-am asumat un lucru în relaţia cu preşedintele Barroso, absolut tot ceea ce mi-am asumat, m-am ţinut. Mandatul domnului Morar s-a terminat, mandatul doamnei Kovesi se va termina la 1 octombrie şi, conform angajamentului pe care eu l-am luat în faţa preşedintelui Barroso, ministrul Justiţiei, printr-o procedură transparentă, propune CSM şi după aceea preşedintelui numirea altor oameni în funcţii, pentru că li s-au terminat mandatele, nu pentru că îmi place sau nu îmi place, nu mi-a plăcut niciodată în mod special de domnul Moraru sau de doamna Kovesi şi asta nu m-a împiedicat, în cele două săptămâni de ministru al Justiţiei, să nu fac niciun fel de solicitare de schimbare a lor din funcţie", a susţinut premierul Ponta.

Premierul Ponta a declarat marţi că nu este nevoie să aştepte ca preşedintele Traian Băsescu să revină la Cotroceni pentru numirea Monei Pivniceru la conducerea Ministerului Justiţiei şi că speră ca miercuri seară Pivniceru să fie învestită ca ministru.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Dacă voiam, îi schimbam eu pe Kovesi şi Morar, nu mi-au plăcut niciodată în mod special.
 Vizualizări articol: 491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Dacă voiam, îi schimbam eu pe Kovesi şi Morar, nu mi-au plăcut niciodată în mod special0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei