Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 aug 2012 - Anul XVII, nr. 190 (5095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dumitru Samson, fiul ministrului Apărării, audiat la DNA în dosarul privind referendumul

Joi, 16 August 2012 (16:42:47)

Dumitru Samson, fiul ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, pus sub învinuire, alături de liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, şi alte patru persoane, pentru infracţiuni la legea referendumului şi infracţiuni de corupţie, este audiat, joi, la DNA Cluj, în acest caz, potrivit unor surse judiciare.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că Dumitru Samson este audiat, joi-după amiază, la sediul DNA Cluj, în dosarul în care este învinuit de infracţiuni la legea referendumului şi infracţiuni de corupţie şi în care a fost audiat anterior liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu.

"Dumitru Samson este audiat, joi, la DNA Cluj, în dosarul în care a fost pus sub învinuire pentru infracţiuni la legea referendumului şi infracţiuni de corupţie, alături de alte cinci persoane", au spus sursele citate.

Anterior, surse judiciare declarau corespondentului MEDIAFAX că DNA Cluj a pus sub învinuire şase persoane pentru infracţiuni la legea referendumului şi infracţiuni de corupţie.

"DNA Cluj a pus sub învinuire şase persoane şi a început împotriva lor urmărirea penală pentru săvârşirea unor infracţiuni la legea referendumului şi infracţiuni de corupţie. Printre cele şase persoane se numără şi Teodor Atanasiu şi Dumitru Samson", spuneau sursele citate.

Potrivit acestora, audierile în acest dosar au început în urmă cu câteva zile.

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a fost audiat, joi, la sediul DNA Cluj în legătură cu posibile fraude electorale la referendumul din 29 iulie, declarau pentru MEDIAFAX surse apropiate anchetei.

Atanasiu a declarat, la ieşirea de la DNA Cluj, unde a fost audiat, că este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru că ar fi folosit bani sau autocare ca să ducă lumea la vot şi "astfel ar fi influenţat nefast viitorul României şi căderea lui Traian Băsescu".

Teodor Atanasiu a precizat că în acest caz a fost făcută o plângere pentru a se demonstra ce spuneau ambasadorul SUA, Traian Băsescu şi cei de la PDL, că nu 7,5 milioane de oameni au votat pentru demiterea lui Băsescu, ci unii dintre aceştia "ar fi fost cumpăraţi" de el, "de Nicoară şi de Antonescu".

Teodor Atanasiu şi fiul ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, sunt vizaţi într-un dosar al DNA Cluj, în legătură cu referendumul, potrivit unor surse judiciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dumitru Samson, fiul ministrului Apărării, audiat la DNA în dosarul privind referendumul.
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dumitru Samson, fiul ministrului Apărării, audiat la DNA în dosarul privind referendumul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei