Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2012 - Anul XVII, nr. 188 (5093)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul dublează premiile pentru medalii la JO; Ponta: Medaliile acoperă înjurăturile din ţară

Marţi, 14 August 2012 (14:01:31)

Cuantumul premiilor acordate pentru medaliile câştigate la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice va fi dublat de Guvern, medaliile obţinute reuşind să acopere calomniile şi înjurăturile din ţară, a declarat premierul Victor Ponta, la începutul şedinţei de marţi a Guvernului.

"Medaliile pe care ei le obţin întotodeauna reuşesc să acopere calomniile şi înjurăturile din ţară, cum reuşim noi să ne facem de râs în exterior. Noroc că există sportivi şi oameni de ştiinţă care ne îndreaptă acest mod masochist de a ne prezenta în exterior", a spus Ponta.

El a precizat că premiul pentru medalia de aur se va ridica la 70.000 euro, cel pentru medalia de argint va fi de 56.000 euro, iar cel pentru medalia de bronz va reprezenta 42.000 euro.

Luni seara, premierul a anunţat că Guvernul va acorda premii totale în valoare de cinci milioane de euro în urma rezultatelor înregistrate de delegaţia României la JO.

Potrivit legislaţiei în vigoare, un titlu olimpic este răsplătit cu 35.000 de euro, medalia de argint cu 28.000 de euro, iar cea de bronz cu 21.000 de euro. Tot în lege se menţionează că aceste sume pot fi dublate, la propunerea preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, lucru care s-a întâmplat de fiecare dată.

Pe lângă medaliaţi, legea prevede să fie premiaţi şi ocupanţii locurilor 4-6, după cum urmează: locul 4 - 14.000 euro, locul 5 - 10.500 euro, locul 6 - 7.000 euro. După JO de la Beijing, Guvernul a dublat şi premiile pentru locurile 4-6

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul dublează premiile pentru medalii la JO; Ponta: Medaliile acoperă înjurăturile din ţară.
 Vizualizări articol: 381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guvernul dublează premiile pentru medalii la JO; Ponta: Medaliile acoperă înjurăturile din ţară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei