Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 aug 2012 - Anul XVII, nr. 186 (5091)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Thiess, nemulţumit de comentariile celor din fotbal şi de Guvern care a sponsorizat-o pe Lady Gaga

Duminică, 12 August 2012 (15:02:37)

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo - FC Barcelona, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va mai aduce în România alte echipe de top, fiind nemulţumit de declaraţiile venite din lumea fotbalului care au dus la scăderea credibilităţii partidei de sâmbătă.

Totodată, Adrian Thiess s-a arătat deranjat de faptul că Guvernul a ales să sponsorizeze concertul artistei Lady Gaga în România. "Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga", a susţinut omul de afaceri Thiess.

Declaraţiile oamenilor din fotbal privind meciul de sâmbătă l-au iritat pe Thiess.

"Păi, până în ziua meciului, când Barcelona aterizase la Bucureşti, au existat voci care se întrebau dacă e Messi sau nu. Nu, nu e Messi, am adus o sosie de-a lui... Am vorbit cu Mihai Craiu, partenerul meu, după ce am dat un interviu la o televiziune ungară, că nu ar fi rău să ducem Barcelona la Budapesta. Ne-a întrebat reporterul dacă nu vrem să ducem Barca şi la Budapesta, şi am zis că de ce nu? Până se schimbă lucrurile în fotbalul românesc vom organiza meciuri de acest nivel la Budapesta", a afirmat Thiess.

Omul de afaceri a criticat atitudinea unor persoane din fotbal, fără a dori să pronunţe nume: "Au fost o grămadă de «ţuţări», cum se spune în Ardeal, care stăteau tolăniţi pe fotolii în timpul meciului şi beau şampanie şi care erau neîncrezători înainte de a ajunge Barcelona la Bucureşti. Să spui despre un meci că este o panarama de meci şi apoi să bei şampanie la loje nu mi se pare firesc".

În pofida faptului că organizarea partidei a avut de suferit la nivelul credibilităţii, Thiess a precizat că nu a întâmpinat dificultăţi în negocierile cu sponsorii: "Au fost destule declaraţii care au dus la probleme la nivelul credibilităţii, că meciul nu se joacă, că Messi nu vine la Bucureşti, că nu a fost nici în Germania şi aşa mai departe. Şi ăştia erau oameni care aveau legătură cu sportul, ca să fim bine înţeleşi, nu erau din alte domenii. Şi noi trebuia să venim să contrazicem toate aceste bazaconii. Dar cu toate astea nu ne-au creat probleme cu sponsorii. Era o reţetă financiară clară, toţi sponsorii făceau parte dintr-un portofoliu de clienţi şi colaborasem şi în alte rânduri. Nu am făcut încă un calcul referitor la partea financiară".

Adrian Thiess s-a arătat deranjat însă de faptul că Guvernul a ales să sponsorizeze concertul artistei Lady Gaga în România. (din 16 august-n.r.). "Am vorbit cu ministrul Dezvoltării la meci şi l-am întrebat: «Cum să puneţi logoul României, celebra frunză, pe afişele concertului cu Lady Gaga, pentru un milion de euro, şi noi aducem Barcelona la Bucureşti şi totul trece neobservat?» Era o publicitate enormă pentru România, meciul a fost difuzat pe multe televiziuni din străinătate, vizibilitatea era infinit mai mare decât cei 5.000 de oameni de la Lady Gaga. Dar asta a fost alegerea Guvernului care a preferat-o pe Lady Gaga. Am un gust amar faţă de tot ce s-a întâmplat", a declarat sursa citată.

Pe de altă parte, acesta a susţinut că delegaţia formaţiei FC Barcelona a fost mulţumită de organizarea partidei la Bucureşti. "Cei de la Barcelona au fost foarte mulţumiţi de tot ce s-a întâmplat aici. Au plecat imediat după meci. De la stadion au plecat direct la aeroport. Totul a fost organizat până la cel mai mic amănunt. Au dat declaraţii doar jucătorii care au fost desemnaţi dinainte pentru asta. Iar mulţi dintre ei, printre care şi Messi, au ales să iasă de la vestiare ocolind zona presei", a mai spus Thiess.

Organizatorul partidei a dezvăluit faptul că Messi a intrat pe teren de mână cu fiul său: "I-am văzut în vestiar, sunt relaxaţi, nu au niciun stres. Majoritatea stau cu căşti în urechi, ascultă muzică, sau butonează telefoanele, pe reţelele de socializare. Asta în timpul liber, ca să zic aşa. În rest profesionişti până la cel mai mic amănunt. Messi a intrat pe teren cu fiul meu de mână, care era terminat de emoţii. Messi a simţit că e ceva în neregulă cu el şi l-a întrebat dacă are emoţii. I-a zis că nu are de ce, pentru că o să se descurce de minune".

Echipa FC Barcelona a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională din Capitală, în care golurile au fost marcate de argentinianul Lionel Messi şi olandezul Ibrahim Affelay.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Thiess, nemulţumit de comentariile celor din fotbal şi de Guvern care a sponsorizat-o pe Lady Gaga.
 Vizualizări articol: 2384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Thiess, nemulţumit de comentariile celor din fotbal şi de Guvern care a sponsorizat-o pe Lady Gaga2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei