Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 aug 2012 - Anul XVII, nr. 178 (5083)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nati Meir a fost arestat preventiv pentru înşelăciune

Joi, 2 August 2012 (14:20:55)

Fostul deputat Nati Meir a fost arestat preventiv, joi, de Judecătoria Sectorului 1, în dosarul în care este acuzat că a înşelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel.

Instanţa a luat în discuţie miercuri seară propunerea procurorilor Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Nati Meir, dispunând, joi, ca pe numele acestuia să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Nati Meir a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Capitalei.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată de Nati Meir cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Poliţiştii bucureşteni au făcut, miercuri, percheziţii la membrii grupării conduse de Nati Meir, care ar fi înşelat mai multe persoane cu locuri de muncă în Israel.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat pentru MEDIAFAX că membrii grupării le promiteau oamenilor că îi trimit la muncă în Israel, încasau diverse sume de bani, dar nu-şi mai onorau contractele. El a precizat că există informaţii că mai mult de zece persoane au fost înşelate de membrii grupării.

Anchetatorii au făcut percheziţii şi la locuinţa lui Nati Meir. În timpul percheziţiilor, lui Nati Meir i s-a făcut rău, acesta fiind dus cu ambulanţa la Spitalul Elias. Acesta a suferit un puseu de tensiune, nefiind necesară internarea lui.

Nati Meir a luat contact în mod direct cu unele dintre părţile vătămate în dosarul în care acesta şi alte persoane sunt cercetaţi de poliţiştii Secţiei 1 din Capitală pentru înşelarea a peste zece persoane cu locuri de muncă în construcţii în Israel, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Nati Meir s-a întâlnit personal cu mai multe părţi vătămate, cărora le-a promis că, în schimbul unor sume de bani cuprinse între 400 şi 800 de euro, le facilitează contracte de muncă în Israel, la Tel Aviv, în domeniul construcţiilor.

Sursele citate au precizat că victimele ajungeau să-i contacteze pe membri grupării, implicit pe Nati Meir, în urma citirii unor anunţuri postate pe internet în legătură cu oferte de muncă în Israel.

Potrivit surselor citate, până la acest moment s-au înregistrat 13 plângeri penale în legătură cu această faptă. Anchetatorii de la Secţia 1 Poliţie din Capitală au solicitat şi celorlalte secţii să furnizeze informaţii, în cazul în care deţin plângeri similare.

Poliţiştii au percheziţionat atât domiciliul lui Nati Meir, cât şi sediul societăţii care se presupune că trebuia să trimită oamenii în Israel, precizând că acesta avea şi un complice, respectiv pe secretara firmei, au precizat sursele citate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nati Meir a fost arestat preventiv pentru înşelăciune.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nati Meir a fost arestat preventiv pentru înşelăciune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei