Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 iul 2012 - Anul XVII, nr. 156 (5061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL acuză USL şi pe Ponta că minimizează reacţiile externe legate de situaţia din România

Duminică, 8 Iulie 2012 (14:00:31)

 

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că PDL condamnă atitudinea USL şi a premierului Victor Ponta de a considera că reacţiile externe faţă de "atacurile din România la adresa instituţiilor democratice" se bazează numai pe informaţii de presă şi pe dezinformare.

"Este inadmisibil să declare că luările de poziţie ale cancelariilor occidentale, ale ministerelor de Externe, ale parlamentarilor străini, socialişti sau populari se bazează numai pe informaţii şi mai ales se bazează pe dezinformare. Este o atitudine întâlnită în ţările din afara spectrului democratic mondial, întâlnită în România anilor ‘90 şi în atitudinea declaraţiilor politice dinainte de 1989, este o atitudine mincinoasă", a afirmat Boureanu, într-o conferinţă de presă susţinută dumiică la sediul central al PDL.

El a arătat că îngrijorarea exprimată de cancelariile occidentale din SUA, Germania, Franţa, din alte ţări occidentale sau de oficiali UE nu sunt "simple declaraţii politice", ci atitudini ferme vizavi de "modul în care sunt atacate instituţiile democratice în România".

Boureanu a ţinut să îi amintească premierului Ponta o declaraţie a sa din 13 mai, în care afirma că "problemele europene nu mai sunt considerate probleme de politică externă, ci probleme interne".

"Trebuie să acceptăm că derapajele de la democraţie din România îi privesc în egală măsură pe premierul Poloniei, preşedintele Franţei sau cancelarul Germaniei ca pe premierul României", a spus vicepreşedintele PDL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL acuză USL şi pe Ponta că minimizează reacţiile externe legate de situaţia din România.
 Vizualizări articol: 676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL acuză USL şi pe Ponta că minimizează reacţiile externe legate de situaţia din România0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei