Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga: PDL va colabora cu Băsescu, dar trebuie să intensificăm şi activitatea proprie

Joi, 21 Iunie 2012 (18:50:39)

Liderul PDL Vasile Blaga, candidat la şefia partidului,a declarat, joi, că îşi doreşte un partid unit şi puternic, precizând că formaţiunea îi datorează multe lui Traian Băsescu şi va colabora cu acesta, dar trebuie şi să îşi intensifice şi propria activitate.

Vasile Blaga şi-a depus candidatura la şefia PDL, fiind singurul candidat pentru această funcţie la Convenţia Naţională din 30 iunie.

El a spus că doreşte să relanseze PDL ca "principalul catalizator al tuturor forţelor care împărtăşesc valorile de centru-dreapta şi dreapta" şi ca PDL să se organizeze şi să-şi onoreze rolul de principal partid de opoziţie.

"Candidez pentru că vreau un PDL unit, solid, puternic, ataşat principiilor şi valorilor de centru-dreapta pe care şi le asumă", a spus Blaga, arătând că el va fi garantul unităţii partidului.

El a subliniat că a dovedit de-a lungul anilor că este un om al dialogului, nu unul care să sape tranşee în partid. Blaga a arătat că toată lumea este binevenită să pună umărul la relansarea partidului.

Liderul PDL a ţinut să-i mulţumească preşedintelui Emil Boc şi fostei conduceri a partidului pentru efortul depus într-o perioadă de criză.

Vasile Blaga a mai arătat că PDL are un singur adversar politic - "stânga socialistă, care poartă numele de USL, condusă de Ponta şi Antonescu".

El a mai adăugat că PDL este singurul partid de centru-dreapta, că PNL nu mai există şi s-a dezintegrat în PSD.

Blaga a mai spus că nu va permite nicio acţiune de intimidare a aleşilor locali ai PDL de către USL. De asemenea, Blaga a spus că vrea ca partidul să revină la "principiile sănătoase" care existau pe când formaţiunea a fost condusă de Traian Băsescu.

Întrebat cum se poziţionează PDL faţă de Traian Băsescu, Blaga a spus că partidul îi datorează multe actualului şef al statului şi va continua colaborarea cu acesta, dar trebuie să-şi intensifice propria activitate.

"Partidul îi datorează multe lui Traian Băsescu, în continuare vom colabora cu domnia sa. În acelaşi timp, va trebui să intensificăm propria activitate în sediul central al PDL", a precizat Vasile Blaga.

Întrebat dacă este democratic ca el să fie singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al PDL, Blaga a spus că nimeni nu a fost oprit să candideze: "Nimeni nu a fost oprit, mă bucură că toţi gândim că trebuie să fim mai mulţi ca niciodată".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga: PDL va colabora cu Băsescu, dar trebuie să intensificăm şi activitatea proprie.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga: PDL va colabora cu Băsescu, dar trebuie să intensificăm şi activitatea proprie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Putin mai colaborati trimis de
(21 iun 2012, 19:43:08
cat mai colaborati?...vine suspendarea si apoi judecata si urmeaza arestarea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei