Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 iun 2012 - Anul XVII, nr. 140 (5045)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Videanu e un mincinos, îmi face plăcere să dovedesc asta cu documente

Marţi, 19 Iunie 2012 (18:17:48)

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, replicându-i democrat-liberalului Adriean Videanu, care i-a solicitat demisia, că toată lumea ştie că acesta este un mincinos şi că-i face plăcere să dovedească acest lucru, cu documente, de câte ori are ocazia.

"Eu am prezentat - pentru că ştiu că domnia sa a zis că nu a semnat în viaţa lui niciodată nicio hârtie - şi v-am prezentat la Parlament decizii semnate de ministru Adriean Videanu privind exportul de energie electrică la un preţ mult mai mic decât preţul de pe bursă. Este semnătura domnei sale", a spus Ponta.

El a opinatcă Videanu "merită" în fiecare zi să i se arate că este un mincinos.

"Am vrut doar încă o dată - nu că cineva ar fi crezut că domnul Videnau este un om cinstit, toată lumea ştie că e un mincinos - dar de câte ori avem ocazia să dovedim cu documente, îmi face plăcere, recunosc. Cred că domnul Videanu merită în fiecare zi să-i arăţi o dovadă că e un mincinos. Dar, de fapt, e un pedelist, ce vă miră la chestia asta?", a spus Ponta.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu i-a cerut, marţi, premierului Victor Ponta, să pună la dispoziţia organelor abilitate toate documentele legate de compania Hidroelectrica, în caz contrar urmând a-l acuza pe prim-ministru de tăinuire.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta trebuie să îşi dea demisia din funcţie, după acuzaţiile de plagiat, pentru că a făcut prea multe bâlbe într-o perioadă prea scurtă de timp.

El a arătat, ironic, că premierul "aduce un plus la imaginea României, prin plagiatul de care este acuzat în calitatea de premier".

"Cred că azi, premierul Ponta ar trebui să îşi dea demisia. Să înceteze şi cu demisia domnului Diaconu, prea multe bâlbe într- perioadă atât de scurtă de timp şi cred că soluţia pentru români este demisia premierului Ponta", a spus Videanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Videanu e un mincinos, îmi face plăcere să dovedesc asta cu documente.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Videanu e un mincinos, îmi face plăcere să dovedesc asta cu documente0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei