Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Legişti: Bărbatul decedat la lacul Plumbuita a murit din cauza unui glonţ tras în cap

Vineri, 1 Iunie 2012 (15:24:11)

 

Bărbatul decedat joi seară la lacul Plumbuita din Capitală, după ce a fost somat verbal şi cu focuri de armă de poliţiştii care îl urmăreau, a murit din cauza leziunilor produse de un glonţ ce i-a fost tras în cap, potrivit constatărilor preliminare ale medicilor legişti.

Într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB), se mai precizează că la PTB a fost înregistrată, joi, cauza privind decesul lui R.D., în vârstă de 27 de ani. Acesta şi un alt bărbat, fiind suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, erau urmăriţi de organele de poliţie, care, în aceste împrejurări, au folosit armamentul din dotare.

În acest caz, cercetarea la faţa locului a fost efectuată de un procuror criminalist de la PTB, însoţit de ofiţeri de poliţie din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Omoruri şi Serviciul Criminalistic, mai precizează sursa citată.

Ulterior cercetării la faţa locului, au fost audiaţi agenţii de poliţie care au participat la urmărirea celor doi suspecţi, precum şi alte persoane. Totodată, a fost ridicat armamentul din dotare de la trei agenţi de poliţie.

În plus, potrivit procurorilor, au fost ridicate probe, în vederea stabilirii existenţei factorilor suplimentari ai tragerii.

"Având în vedere constatările preliminare ale autopsiei, urmează a fi dispuse expertize (balistică, fizico-chimică) cu privire la arma folosită, precum şi cu privire la existenţa factorilor suplimentari ai tragerii. La momentul actual, se efectuează audieri de martori în vederea stabilirii cu certitudine a circumstanţelor în care s-a produs decesul persoanei în cauză. De asemenea, se efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de furt pentru care au fost urmăriţi cei doi bărbaţi. Precizăm că persoana decedată a fost condamnată anterior pentru săvârşirea unor infracţiuni de tâlhărie şi furt, executând pedepse privative de libertate", se mai precizează în comunicat.

Bărbatul de 27 de ani s-a aruncat în lacul Plumbuita pentru a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau.

Corpul bărbatului a fost scos din lac de scafandri, iar decesul a fost confirmat de echipajul SMURD sosit la faţa locului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Legişti: Bărbatul decedat la lacul Plumbuita a murit din cauza unui glonţ tras în cap.
 Vizualizări articol: 597 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legişti: Bărbatul decedat la lacul Plumbuita a murit din cauza unui glonţ tras în cap0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei