Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mai 2012 - Anul XVII, nr. 99 (5004)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Frunzăverde: Suspendarea preşedintelui şi schimbarea şefilor Camerelor nu sunt priorităţi USL

Miercuri, 2 Mai 2012 (14:20:28)

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, miercuri, că nici suspendarea şefului statului şi nici schimbarea preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului nu sunt priorităţi ale guvernării USL, el precizând însă că Traian Băsescu şi-a pierdut o parte din legitimitate.

El a spus că în USL nu s-a discutat oficial despre suspendarea şefului statului.

Întrebat care este opinia sa în legătură cu acest subiect, el a precizat că este greu de spus dacă este necesară suspendarea preşedintelui.

"Preşedintele şi-a pierdut o parte din legitimitate, pentru că a eşuat cu două guverne: Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu", a precizat însă Frunzăverde.

El a menţionat că nu este nicio bucurie pentru nicio ţară să îşi suspende preşedintele.

Frunzăverde a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nici suspendarea preşedintelui şi nici schimbarea preşedinţilor Camerelor Parlamentului nu sunt priorităţi USL.

El a spus că prioritatea USL este buna guvernare.

Referindu-se la suspendarea din funcţie a preşedintelui Băsescu, Frunzăverde a afirmat: "Nu am discutat oficial în USL acest subiect, greu de spus în acest moment, este clar însă că preşedintele şi-a pierdut o parte din legitimitate prin faptul că a eşuat cu două guverne: Boc şi Ungureanu. Dar nu am discutat acest subiect şi o să reafirm un lucru pe care l-am mai spus, şi anume că nu este o bucurie pentru o ţară să îşi suspende preşedintele. Subiectul va fi probabil discutat zilele acestea în USL".

"Nu cred că aceasta este prioritatea guvernării USL. Este o mare victorie că am reuşit să aducem la guvernare un executiv USL, o victorie a Parlamentului în primul rând, care începe să îşi reabiliteze imaginea", a mai declarat vicepreşedintele PNL.

Frunzăverde a mai spus că noul Guvern propus de Victor Ponta este un "guvern competent, care în mod sigur va face faţă provocărilor din acest moment şi care îşi va face datoria până în decembrie".

Potrivit vicepreşedintelui PNL, prioritatea Guvernului trebuie să fie accesarea fondurilor europene, restituirea nivelului de salarizare şi a pensiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frunzăverde: Suspendarea preşedintelui şi schimbarea şefilor Camerelor nu sunt priorităţi USL.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frunzăverde: Suspendarea preşedintelui şi schimbarea şefilor Camerelor nu sunt priorităţi USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prioritatile USL, mai bine cunoscute de pdl verde trimis de
( 2 mai 2012, 14:41:27
Frunzaverde abia s-a "transferat" de pe "traseu" la USL, si deja ii cunoaste prioritatile. Sa ne gandim ca poate le si determina, aceste prioritati? Care, ce sa vezi, nu sunt: suspendarea presedintelui sau schimbarea sefilor camerelor parlamentului. Totusi, protestatarii, in ianuarie, au manifestat in primul rand, pentru caderea lui Basescu. "Jos Basescu" era prima dorinta a lor. Deci, "Jos Basescu" ar trebui sa fie prioritatea USL, cea mai mare. Caci USL s-a declarat solidar cu manifestantii din ianuarie. Si atunci cand USL declara asta, Frunzaverde condamna cu avant revolutionar tot ce nu era portocaliu. Sau poate Frunzaverde nu a realizat inca faptul ca este oportunist? Sau poate Frunzaverde nu realizeaza ca a venit toamna "frunzelor" portocalii? Ce asteapta? Iarna? ("frunzelor" portocalii, bineinteles)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei