Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2012 - Anul XVII, nr. 90 (4995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Berca: În perioada alegerilor în judeţe vor fi detaşaţi membri ai Corpului de control

Joi, 19 Aprilie 2012 (16:16:17)

Ministrul Administraţiei, Gabriel Berca, spune că va detaşa în judeţe membri ai Corpului de control pentru a veghea la respectarea legii în perioada campaniei electorale şi în ziua votului, precizând că în fiecare judeţ va exista şi câte un procuror care să fie în legătură directă cu angajaţii MAI.

Prezent, joi, la instalarea în funcţie a noului prefect al judeţului Vrancea, Dragoş Mircea, ministrul Gabriel Berca a spus că, alături de angajaţii MAI din Corpul de Control, vor fi delegaţi şi procurori, stabiliţi prin ordin de către procurorul general Laura Codruţa Kovesi.

"Am decis, împreună cu întreaga conducere operativă a ministerului, ca pe zonele istorice ale României să dăm posibilitatea MAI să intervină cu rapiditate, acolo unde este nevoie. Am stabilit un număr de oameni din structura operativă a MAI care să vegheze la respectarea legii în perioada campaniei electorale şi în ziua votului. Vă informez că am avut o discuţie cu procurorul general care, prin ordin, a stabilit în fiecare judeţ un reprezentant al Parchetului în directă legătură cu MAI. Nu voi avea nicio reticienţă în aplicarea legii, indiferent despre cine discutăm. Îmi doresc ca aceste alegeri să se desfăşoare cu maximă legalitate şi nu voi accepta ca instituţiile statului să fie târâte în lupta electorală", a afirmat Gabriel Berca.

Guvernul l-a numit, miercuri, în funcţia de prefect al judeţului Vrancea pe subprefectul Dragoş Mircea, după ce fostul prefect Sorin Hornea a cerut eliberarea din funcţie pentru a putea candida pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea. Pentru funcţia de subprefect, Guvernul a numit-o pe Eliza Botezatu, fost director al ITM Vrancea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Berca: În perioada alegerilor în judeţe vor fi detaşaţi membri ai Corpului de control.
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berca: În perioada alegerilor în judeţe vor fi detaşaţi membri ai Corpului de control0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei