Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2012 - Anul XVII, nr. 87 (4992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministerul Public: O bombă artizanală a fost folosită la Oradea

Vineri, 13 Aprilie 2012 (15:51:39)

Parchetului Tribunalul Bihor a fost constituită o cauză penală în legătură cu incidentul produs în cursul nopţii de joi spre vineri pe o stradă din municipiul Oradea, când o bombă artizanală amplasată sub o maşină a produs o explozie de mică intensitate, informează Ministerul Public.

"În urma deflagraţiei nicio persoană nu a fost rănită, iar autoturismul a suferit uşoare avarii, totodată fiind sparte şi două geamuri ale unei agenţii de turism aflată lângă locul de parcare al autovehiculului", arată sursa citată.

La faţa locului s-a deplasat o echipă mixtă coordonată de un procuror criminalist al acestei unităţi de parchet care derulează cercetările.

Autoturismul a fost ridicat în vederea expertizării, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului şi identificarea autorilor.

Autoturismul care a explodat într-o parcare din Oradea era folosit de concubina lui Romeo Păcurar, bărbatul judecat pentru contrabandă cu ţigări, afirmă surse judiciare.

Explozia s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03.00, în parcarea de lângă sediul agenţiei Tarom din Oradea.

Mai multe echipaje de poliţişti, însoţiţi de câini, pirotehnicieni şi criminalişti cercetează împrejurările în care s-a produs explozia, în urma căreia au fost distruse rezervorul de combustibil, parbrizul şi luneta maşinii, dar şi două geamuri ale sediului agenţiei Tarom.

Aceleaşi surse mai afirmau că autoturismul a aparţinut, până de curând, lui Romeo Păcurar, lider al unei grupări de contrabandă cu ţigări.

Procurorii Direcţiei de Combatere a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au stabilit că Romeo Păcurar ar fi făcut peste 50 de transporturi cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste zece milioane de euro. El a fost trimis în judecată în mai multe dosare penale, pentru contrabandă, înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Public: O bombă artizanală a fost folosită la Oradea.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ministerul Public: O bombă artizanală a fost folosită la Oradea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei