Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2012 - Anul XVII, nr. 74 (4979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voinescu: Jumătate din organizaţiile judeţene ale PDL au optat pentru alianţe la locale

Joi, 29 Martie 2012 (15:01:41)

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că jumătate din organizaţiile judeţene ale PDL au optat pentru încheierea de alianţe pentru alegerile locale, precizând că în acest moment se face centralizarea acestor filiale.

"Acum se face această centralizare. Cred că în jumătate dintre judeţe filialele noastre au optat pentru alianţe la alegerile locale şi jumătate vor merge singure", a precizat Voinescu, întrebat câte filiale PDL au decis că încheie alianţe la alegerile locale.

Întrebat când va fi semnat protocolul PDL-UNPR pe Bucureşti, Voinescu a precizat că "formula pe care se va merge se va stabiliza în următoarele zile şi va coincide cu anunţarea candidaţilor".

El a spus că, de data aceasta, PDL va merge la Bucureşti cu un candidat pe care îl vor cetăţenii, pentru că ei decid cine conduce Capitala.

Colegiul Director al PDL a decis, în 11 martie, ca organizaţiile judeţene să vină cu propuneri de alianţe, care să nu se numească "Mişcarea Populară", declarau, atunci, pentru MEDIAFAX, surse din partid, care precizau că este posibil ca alianţele electorale care ar urma să se constituie la nivel local, de către PDL cu alte formaţiuni, să aibă denumiri diferite.

Decizia Colegiului Director venea după ce, în 4 martie, acelaşi for hotărâse că PDL nu va încheia alianţe la nivel naţional, dar că organizaţiile judeţene pot decide să încheie alianţe pe plan local, sub denumirea "Mişcarea Populară", cu sigla inima.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voinescu: Jumătate din organizaţiile judeţene ale PDL au optat pentru alianţe la locale.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voinescu: Jumătate din organizaţiile judeţene ale PDL au optat pentru alianţe la locale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei