Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2012 - Anul XVII, nr. 74 (4979)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Parchet: Deşi a conştientizat că şi-a împuşcat soţia, a mai tras un foc de armă

Joi, 29 Martie 2012 (15:00:33)

Bărbatul din Techirghiol care şi-a împuşcat soţia, deşi a conştientizat ce a făcut, a mai tras un foc, proiectilul perforând perna de lângă femeie, după care el a eliminat cartuşul de pe ţeavă şi l-a pus în încărcător, apoi a sunat la 112, informează Biroul de presă al Ministerul Public.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat, în cursul zilei de joi, instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Anton Gheorghe Stroe (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Bărbatul, pensionar de 64 de ani, din Techirghiol, fost angajat al MAI, şi-a împuşcat soţia, miercuri noapte, aceasta fiind rănită foarte grav la cap, bărbatul declarându-le anchetatorilor că a împuşcat-o pe femeie accidental, după ce aceasta l-a trezit şi i-a spus că sunt atacaţi de hoţi.

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce dormeau pe un pat improvizat în locuinţa comună aflată în construcţie, inculpatul (care obişnuia să doarmă cu arma lângă el întrucât fusese victima unui furt în anul 2010) a fost trezit de soţia sa care i-a spus că a auzit zgomote la uşile sau la ferestrele imobilului", explică Ministerul Public.

În acest context, Stroe a executat un foc de armă în direcţia soţiei sale, folosind un pistol cu glonţ marca Tokarev TT (calibru 7). Glonţul a lovint-o pe femeie în zona mandibulară, după care glonţul a părăsit capul prin zona cervicală.

"La acel moment, inculpatul a conştientizat faptul că a împuşcat-o pe partea vătămată în zona capului însă, cu toate acestea, a mai acţionat odată trăgaciul şi a mai executat un foc de armă, proiectilul perforând perna de lângă partea vătămată. În continuare, inculpatul a scos încărcătorul din pistol, a culisat din nou manşonul pistolului pentru a elimina cartuşul de pe ţeavă, după care a ridicat de jos acest cartuş şi l-a introdus în încărcător, după care a apelat serviciul de urgenţă 112", precizează acuzarea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parchet: Deşi a conştientizat că şi-a împuşcat soţia, a mai tras un foc de armă.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parchet: Deşi a conştientizat că şi-a împuşcat soţia, a mai tras un foc de armă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei