Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mar 2012 - Anul XVII, nr. 64 (4969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fost viceprimar din Mehedinţi şi fratele său, la spital după ce au fost atacaţi cu săbii şi topoare

Duminică, 18 Martie 2012 (13:18:07)

Fostul viceprimar din localitatea mehedinţeană Salcia, Adel Sava, şi fratele său au ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au fost atacaţi de mai mulţi bărbaţi cu săbii şi topoare, agresorii fiind căutaţi de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Scandalul a avut loc în localitatea Salcia, fratele celor două victime, Cornel Sava, povestind că atât fostul viceprimar cât şi fratele său mai mare au fost atacaţi cu săbii, pari şi topoare de mai mulţi bărbaţi care au coborât dintr-o maşină.

"Au coborât cu săbii, răngi, i-au tăiat picioarele. Au fost băuţi şi au venit după ei. Celălalt frate are capul tăiat, este tăiat pe la mâini", a spus Cornel Sava.

Cele două victime au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit medicului de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi, Aurelia Veropaeff, fostul viceprimar a fost găsit inconştient, în urma tratamentului administrat pe timpul transportului către spital, starea lui a fost stabilizată.

"Am preluat una dintre victime care a fost instabil din punct de vedere hemodinamic, dar în urma tratamentului administrat situaţia s-a îmbunătăţit. Este vorba despre un politraumatism prin agresiune, traumatism în extremitatea cefalică cu o plagă tăiată la nivelul regiunii parietotemporale stângi şi mai multe contuzii la membrele superioare şi inferioare. Cealaltă victimă este fratele celui pe care l-am transportat noi şi are aceleaşi leziuni", a declarat Veropaeff.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, inspector principal Nicolae Lohon, imediat după scandal atacatorii au fugit, ei fiind căutaţi de poliţişti.

"S-a stabilit un cerc de suspecţi. În continuare se desfăşoară activităţi de către echipa operativă constituită la nivelul IPJ Mehedinţi pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs conflictul. La faţa loclui nu s-au găsit arme albe", a spus Lohon.

Fostul viceprimar din Salcia a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri. Fost membru PNL, el anunţase de curând că va candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al localităţii, din partea PSD. Adel Sava a fost acuzat în urmă cu trei săptămâni că va aduce din Constranţa mai multe persoane care să-l voteze la alegerile locale. Acuzaţiile au venit după ce a crescut numărul cererilor pentru obţinerea vizei de flotant la Serviciul pentru Evidenţa Persoanei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fost viceprimar din Mehedinţi şi fratele său, la spital după ce au fost atacaţi cu săbii şi topoare.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fost viceprimar din Mehedinţi şi fratele său, la spital după ce au fost atacaţi cu săbii şi topoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei