Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vodafone, Orange şi OTE au investit aproape opt miliarde de euro în România

Marţi, 13 Martie 2012 (14:49:15)

Grupurile Vodafone, Orange şi OTE au investit până în prezent aproape opt miliarde de euro în dezvoltarea subsidiarelor din România şi au anunţat că vor continua să aloce fonduri în acest sens odată cu licitaţia pe care ANCOM o va organiza în acest an pentru licenţele de telefonie mobilă.

În cazul Vodafone România, investiţiile grupului britanic au însumat 2,6 miliarde de euro în ultimii 15 ani, o dată cu lansarea operaţiunilor pe piaţa românească.

"Industria telecom a transformat viaţa românilor şi a influenţat semnificativ modul şi dinamica dezvoltării economice a României în ultimii 15 ani. De la intrarea în România, Vodafone a investit 2,6 miliarde de euro pentru dezvoltarea operaţiunilor de pe piaţa românească", a declarat directorul general al companiei, Inaki Berroeta, prezent la un eveniment de specialitate.

El a adăugat că situaţia economică din România, mai ales în domeniul telecom, este extrem de dificilă şi concurenţială.

"Clienţii cer din ce mai mult, peste previziunile noastre, mai ales pe segmentul de date, iar creşterea din acest domeniu va fi în continuare susţinută în următorii ani, iar o astfel de evoluţie a pieţei telecom necesită investiţii semnificative din partea operatorilor", a mai spus Berroeta.

La rândul său, directorul general al Orange România, Jean-François Fallacher, a afirmat că investiţiile grupului francez au depăşit două miliarde de euro de la lansarea operaţiunilor pe piaţa românească, în 1997.

"Cu peste 2.500 de salariaţi în România, grupul Orange este interesat de piaţa locală şi va continua să aducă tehnologii de vârf clienţilor", a spus Fallacher.

Şeful Cosmote România şi Romtelecom, Stefanos Theocharopoulos, a spus că grupul OTE a investit trei miliarde de euro în dezvoltarea operaţiunilor subsidiarelor din România, care numără aproape 10.000 de angajaţi.

"Cosmote va participa la licitaţia pe care autoritatea de reglementare o va organiza pentru licenţele de telefonie mobilă. Investiţiile în dezvoltarea infrastructurii telecom sunt foarte importante pentru că sunt pe termen lung, angajează resurse semnificative din partea operatorilor şi contribuie la dinamica investiţiilor străine directe în România", a spus Theocharopoulos.

El a adăugat că nivelul taxei de licenţă trebuie stabilit "cu atenţie" pentru a asigura premizele susţinerii investiţiilor pe care operatorii trebuie să le realizeze în dezvoltarea infrastructurii.

"O taxă prea mare poate diminua fondurile pe care operatorul le va aloca în viitor pentru dezvoltarea reţelei", a mai spus şeful Cosmote România şi Romtelecom.

Autoritatea de reglementare în comunicaţii, ANCOM, va lansa miercuri în dezbatere publică documentele licitaţiei pentru acordarea licenţelor de spectru radio pentru comunicaţii mobile în benzile de 800, 900, 1.800 şi 2.600 MHz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vodafone, Orange şi OTE au investit aproape opt miliarde de euro în România.
 Vizualizări articol: 562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vodafone, Orange şi OTE au investit aproape opt miliarde de euro în România5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE ORANGE trimis de
(19 apr 2012, 20:41:57
Am facut o sesizare in legatura cu folosirea contului meu orange pentru incarcare de cartele fara acordul meu. Nr. de telefon, cu care am vorbit si care a reusit sa-mi gaseasca user-ul (cu toate ca nu am mai folosit acest cont de cel putin o luna) si ca apoi sa-mi reseteze parola (cod de resetare ), este 0755 / 315.005. Nr. de tel. incarcate in mod abuziv de pe contul meu sunt 0748 / 674.934 si 0746 / 419.626 (mesaj de la 200). Mentionez ca sesizarea mea s-a facut la aproximativ 10 minute de la incarcarea celor 2 numere de telefon

Nu inteleg de ce d-voastra avand aceste date (+ cele de furnizor a acestor servicii) nu puteti sa urmariti pe acesti ticalosi. Folosesc serviciile d-voastra, sunt un client ce-si plateste facturile de ce nu-mi oferiti securitatea si increderea. Este posibil ca cineva sa se foloseasca de d-voastra si de neatentia mea, iar in final eu sa raman cel ce plateste daunele, iar d-voastra sa spuneti doar ca s-a inregistrat sesizarea.

Acesti bani nu s-au dus direct in buzunarul hotilor ci sunt doar simple cifre in bazele de date ale voastre. Ati putea foarte simplu sa le anulati, dar nu faceti acest lucru pentru ca o data cu sanctionarea hotilor pierdeti si castigurile voastre (din bani furati de la clientii fideli, RUSINE ORANGE)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei