Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 mar 2012 - Anul XVII, nr. 60 (4965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dâmboviţa: Fetiţa căzută în fosa septică a şcolii unde învăţa a murit înecată

Marţi, 13 Martie 2012 (15:28:13)

Fetiţa de opt ani căzută în fosa septică a şcolii din comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa, a murit din cauza asfixiei mecanice prin înec, au stabilit legiştii, iar totodată pe corpul minorei au fost descoperite leziuni despre care medicii legişti spun că nu au legătură de cauzalitate cu decesul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, concluziile preliminare ale medicilor legişti arată că moartea fetiţei a fost violentă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Concluziile preliminare ale medicilor legişti arată că a fost o moarte violentă, provocată de o asfixie mecanică prin înec, iar leziunile nu au legătură de cauzalitate cu decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, inspector Raluca Florescu.

Cercetările poliţiştilor şi ale procurorilor în acest caz sunt în desfăşurare.

Fetiţa, în vârstă de opt ani, a murit înecată, luni, în fosa septică din spatele şcolii, după ce dalele de beton care acopereau fosa s-au prăbuşit. Alte două colege ale ei au căzut şi ele, dar au fost salvate de mecanicul unităţii de învăţământ.

Parchetul Judecătoriei Târgovişte a început urmărirea penală în acest caz.

"Procurorul care va exercita supravegherea urmăririi penale în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu va dispune efectuarea de cercetări, inclusiv cu privire la modalitatea de autorizare din punct de vedere sanitar a unităţii de învăţământ", preciza Biroul de presă al Ministerului Public.

Marţi, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Dâmboviţa anunţa printr-un comunicat că directoarea şcolii generale din comuna Ulmi, Loredana Stan, a fost schimbată din funcţie, fiind înlocuită cu profesoara Daniela Constanţa Sîrbu.

De asemenea, ISJ a cerut unităţii şcolare constituirea unei comisii de cercetare a circumstanţelor în care a avut loc accidentul de la şcoala din Viişoara, comuna Ulmi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dâmboviţa: Fetiţa căzută în fosa septică a şcolii unde învăţa a murit înecată.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dâmboviţa: Fetiţa căzută în fosa septică a şcolii unde învăţa a murit înecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei