Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2012 - Anul XVII, nr. 53 (4958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CSA Steaua cere excluderea pe viaţă a unui jucător de la Corona pentru agresarea unui stelist

Luni, 5 Martie 2012 (14:12:57)

CSA Steaua solicită FRHG excluderea pe viaţă din activitatea sportivă a jucătorului echipei de hochei pe gheaţă Corona Braşov Josef Adorian, pentru agresarea unui component al formaţiei Steaua Rangers, la finalul unui meci din barajul de calificare în semifinalele campionatului naţional.

Gruparea stelistă a precizat, într-un comunicat adresat, luni, preşedintelui Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Tanczos Barna, secretarului general Marius Gliga, Comisiei de Disciplină şi Comisiei Centrale de Arbitri, că la finalul meciului de duminică jucătorul echipei gazdă, Josef Adorian, deplasându-se spre vestiar, l-a întâlnit pe hol pe Cătălin Berdilă (Steaua Rangers), cu care avusese o altercaţie în timpul meciului, în prima repriză. Josef Adorian l-a lovit prin surprindere cu pumnul pe stelist, iar în momentul în care acesta a căzut la pământ a năvălit asupra lui lovindu-l cu crosa de joc.

"Antrenorul echipei l-a informat imediat telefonic despre incident pe preşedintele secţiei de hochei a CSA Steaua, Cristian Cîrlan. Fiind o agresiune petrecută în afară terenului de joc şi a timpului regulamentar de joc, acesta a recomandat antrenorului anunţarea organelor de ordine la 112 pentru constatarea faptelor. Antrenorul nu a mai putut fi contactat o perioadă, iar când s-a reuşit a apucat doar să spună că nu a putut anunţa poliţia deoarece este înconjurat şi intimidat de către întreagă conducere a echipei braşovene şi de o persoană care s-a recomandat a fi viceprimarul oraşului", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, preşedintele secţiei de hochei l-a informat imediat despre situaţie pe comandantul CSA Steaua, George Boroi, iar apoi a anunţat poliţia prin apel la 112 Bucureşti, de unde a fost transferat la Braşov. După prezentarea echipajului de poliţie şi depunerea plângerii la Secţia 3 Poliţie din Braşov de către jucătorul Cătălin Berdilă, urmează prezentarea la Institutul de Medicină Legală Bucureşti pentru constatarea leziunilor jucătorului, se adaugă în comunicat.

Conducerea CSA Steaua consideră că a întreprins demersurile legale ce se impuneau, urmând că organele abilitate să investigheze evenimentul şi solicită Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă să ia cele mai aspre măsuri posibile. CSA Steaua vrea excluderea pe viaţă a jucătorului Josef Adorian din activitatea sportivă, "cu atât mai mult cu cât acesta are antecedente agravante privind acte de violenţă şi a primit deja un ultim avertisment din partea federaţiei pentru situaţia de anul trecut, când l-a bătut pe managerul de echipament al lotului naţional de hochei pe gheaţă". Totodată, steliştii cer sancţionarea clubului gazdă atât pentru neasigurarea securităţii la vestiare a echipei Steaua, "cât şi pentru atitudinea ostilă şi intimidările la care conducerea acestuia a recurs asupra antrenorului Victor Corduban, în încercarea de a acoperi situaţia gravă şi a-l împiedică să anunţe organele de ordine".

Gruparea bucureşteană mai solicită să se ia măsuri în legătură cu prestaţia brigăzilor de arbitri din ultimele meciuri dintre cele două echipe, precizând că violenţele din afara terenului au fost rezultatul ostilităţilor şi provocărilor generate de maniera de arbitraj, atât la partida de la Bucureşti din 2 martie, cât şi la întâlnirea de duminică de la Braşov. CSA Steaua menţionează că aşteaptă luarea măsurilor corespunzătoare pentru nominalizarea de arbitri străini la meciurile din semifinalele campionatului naţional, pentru asigurarea condiţiilor de fair-play.

Formaţia Steaua Rangers a pierdut, duminică seară, cu scorul de 0-15 (0-6, 0-6, 0-3), partida susţinută la Braşov, în faţa echipei ASC Corona Fenestela Braşov, contând pentru barajul de calificare în semifinalele campionatului naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSA Steaua cere excluderea pe viaţă a unui jucător de la Corona pentru agresarea unui stelist.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CSA Steaua cere excluderea pe viaţă a unui jucător de la Corona pentru agresarea unui stelist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei