Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 17 feb 2012 - Anul XVII, nr. 39 (4944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oltean: PDL exclude orice fel de discuţie pe tema schimbării din funcţie a Robertei Anastase

Vineri, 17 Februarie 2012 (14:46:13)

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PDL exclude orice dialog cu opoziţia pe tema înlocuirii din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a Robertei Anastase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ioan Oltean a fost întrebat dacă puterea ar fi de acord să o înlocuiască pe Roberta Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pentru ca opoziţia să se întoarcă în Parlament.

"Nu s-a discutat niciodată la nivelul PDL schimbarea din funcţie a doamnei preşedinte a Camerei Deputaţilor Roberta Anastase şi excludem orice fel de dialog, orice fel de discuţie pe această temă. Dacă opoziţia condiţionează întoarcerea în Parlament şi de realizarea unui asemenea obiectiv, atunci, cu certitudine, va sta în grevă, până în decembrie anul acesta", a spus Oltean.

Întrebat ce concesii este dispusă puterea să facă pentru ca opoziţia să se întoarcă în Parlament, Oltean a spus că niciuna.

"Nu cred că e vorba de concesii aici. A te prezenta la lucru, a veni la serviciu, nu presupune concesii. Nu cred că dumneavoastră obţineţi concesii ca să mergeţi la serviciu", a spus Oltean.

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că în PDL nu s-a discutat despre schimbarea ei de la şefia Camerei Deputaţilor.

Ea a ţinut să menţioneze că schimbarea ei de la şefia Camerei nu este un subiect real, ci unul exclusiv politic, în spatele căruia se află Dan Voiculescu.

Anastase a menţionat că instituţiile statului s-au pronunţat în legătură cu acuzaţiile care i-au fost aduse vizavi de modul în care a condus unele şedinţe ale Camerei.

Întrebată dacă în PDL s-a discutat despre posibilitatea de a fi schimbată de la şefia Camerei, aşa cum au relatat anumite site-uri de presă "apropiate puterii", Anastase a răspuns: "Categoric nu".

"Eu nu sunt o miză", a mai spus Anastase.

Preşedintele Camerei a menţionat că nu crede că au existat colegi din PDL care să fi vorbit public despre demisia ei de la preşedinţia Camerei Deputaţilor.

Întrebată despre informaţiile apărute în presă pe surse potrivit cărora ea ar urma să fie înlocuită cu Marian Sârbu la şefia Camerei, Anastase a spus că aceste informaţii "pot fi catalogate oricum".

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oltean: PDL exclude orice fel de discuţie pe tema schimbării din funcţie a Robertei Anastase.
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oltean: PDL exclude orice fel de discuţie pe tema schimbării din funcţie a Robertei Anastase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei