Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 ian 2012 - Anul XVII, nr. 10 (4915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un moldovean, împuşcat de un poliţist de frontieră român la punctul vamal Galaţi-Giurgiuleşti

Duminică, 15 Ianuarie 2012 (17:26:44)

Un tânăr moldovean a fost rănit după ce a fost împuşcat, duminică, de un polişist de frontieră român, la punctul vamal Galaţi-Giurgiuleşti, la graniţa dintre România şi R.Moldova, incidentul fiind provocat de cetăţeanul moldovean, care a refuzat să se supună controalelor, relatează PRO TV Chişinău.

Potrivit informaţiilor preliminare, poliţiştii de frontieră români i-au cerut cetăţeanului moldovean, în vârstă de 23 de ani, să permită verificarea maşinii, în momentul în care acesta încerca să intre în România. Tânărul moldovean a refuzat să se supună verificării vehiculului, a întors şi a încercat să revină în Republica Moldova.

În acel moment, agenţii poliţiei de frontieră au tras două focuri de armă. Tânărul a fost rănit în zona toracică şi este internat la Cahul.

"Tânărul a intrat în punctul vamal românesc, iar vameşii i-au cerut să prezinte autoturismul pentru verificări suplimentare, moment în care acesta a refuzat şi a încercat să fugă cu maşina spre vama moldovenească. În acel moment, unul dintre politiştii de frontieră a tras un foc de armă în direcţia sa, rănindu-l. Bărbatul a continuat drumul spre vama moldovenească. Acolo a fost chemată ambulanţa şi este internat la Cahul, în stare stabilă", a declarat un oficial din cadrul Ministerului moldovean de Interne.

Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, la ora 10.30. Autoturismul cu care se deplasa tânărul avea numere de înmatriculare bulgăreşti, iar autorităţile române suspectau că era furat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un moldovean, împuşcat de un poliţist de frontieră român la punctul vamal Galaţi-Giurgiuleşti.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un moldovean, împuşcat de un poliţist de frontieră român la punctul vamal Galaţi-Giurgiuleşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei