Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 ian 2012 - Anul XVII, nr. 8 (4913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kelemen: Ritli va iniţia consultări publice în judeţe pe tema proiectului Legii sănătăţii

Joi, 12 Ianuarie 2012 (17:20:09)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a reiterat faptul că Uniunea nu susţine angajarea răspunderii pe proiectul Legii sănătăţii, adăugând că ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, va iniţia, în lunile ianuarie şi februarie, consultări publice în toate judeţele pe tema proiectului.

Kelemen a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Prezidiului UDMR, că proiectul Legii sănătăţii trebuie să fie în beneficiul cetăţenilor, ci "nu al băieţilor deştepţi din zona asigurărilor private sau alte zone", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu susţinem angajarea răspunderii pe acest proiect al Legii sănătăţii pentru că legile se fac în Parlament. Este nevoie de o dezbatere parlamentară şi de o consultare largă în toată ţara. Prin dezbaterile parlamentare vom avea un proiect de lege care va fi în beneficiul cetăţenilor, nu al băieţilor deştepţi din zona asigurărilor private sau alte zone", a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, va iniţia, în lunile ianuarie şi februarie, consultări publice în toate judeţele pe tema proiectului Legii sănătăţii.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara, marţi, că asumarea răspunderii Guvernului în Parlament pentru proiectul Legii sănătăţii nu este posibilă, el pronunţându-se pentru adoptarea acestui act normativ în urma dezbaterilor parlamentare.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă este posibilă adoptarea acestei legi prin angajarea răspunderii Guvernului, Kelemen Hunor a răspuns: "Nu se poate ajunge la o astfel de soluţie (asumarea răspunderii - n.r.) în acest moment, cunoscând foarte bine proiectul, cunoscând foarte bine reţinerile colegilor şi discuţiile pe care le-am avut în grup şi urmează să avem în continuare şi cu specialiştii. Asumarea pe acest proiect nu este posibilă".

El menţiona că UDMR va susţine o dezbatere parlamentară foarte serioasă.

Raed Arafat a demisionat, marţi, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kelemen: Ritli va iniţia consultări publice în judeţe pe tema proiectului Legii sănătăţii.
 Vizualizări articol: 534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kelemen: Ritli va iniţia consultări publice în judeţe pe tema proiectului Legii sănătăţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei