Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iaşi:Avion de mici dimensiuni încărcat cu ţigări de contrabandă, depistat de poliţiştii de frontieră

Joi, 1 Decembrie 2011 (15:34:42)

Un avion de mici dimensiuni încărcat cu 3.750 de pachete cu ţigări de contrabandă a fost descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, în apropierea graniţei dintre Republica Moldova şi România, pe teritoriul moldovenesc, aparatul de zbor fiind pregătit pentru a decola către România.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Iaşi, lucrătorii sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au auzit, în timpul unei misiuni de patrulare, un zgomot de motor specific unui aparat de zbor de mici dimensiuni, fiind anunţaţi imediat grănicerii moldoveni.

"Au fost anunţate autorităţile de graniţă ale statului vecin, care în urma verificărilor au depistat în apropierea localităţii Costuleni-Republica Moldova, în apropierea unei păduri, un motodeltaplan şi cantitatea de 75.000 de ţigarete”, se arată în comunicatul IJPF Iaşi.

Potrivit poliţiştilor de frontieră ieşeni, autorităţile din Republica Moldova au declanşat o anchetă pentru a stabili cui aparţine aparatul de zbor şi care era destinaţia ţigărilor de contrabandă.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, marţi, la Iaşi, că în acest an s-au înregistrat cel puţin zece "violări de spaţiu aerian românesc" din partea traficanţilor de ţigări din Ucraina şi Republica Moldova.

Igaş a spus că, la începutul anului viitor, va avea loc o întânire a miniştrilor de interne din România, Republica Moldova şi Ucraina, cel mai probabil la Cernăuţi, în cadrul căreia va fi abordată şi această problemă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iaşi:Avion de mici dimensiuni încărcat cu ţigări de contrabandă, depistat de poliţiştii de frontieră.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Iaşi:Avion de mici dimensiuni încărcat cu ţigări de contrabandă, depistat de poliţiştii de frontieră5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei