Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2011 - Anul XVI, nr. 283 (4881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CSA reduce numărul direcţiilor de la 28 la 12

Miercuri, 30 Noiembrie 2011 (14:43:13)

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor a prezentat, pe propria pagină web, noua organigramă a instituţiei, care va cuprinde 12 direcţii de specialitate, de la 28 în prezent, şi va fi valabilă începând cu 1 decembrie.

În prima parte a acestei luni, CSA a anunţat că va reduce, de la 1 decembrie, numărul de direcţii de la 28 la 12, iar numărul angajaţilor se va scădea cu până la 10%, măsurile fiind însoţite şi de restrângerea cheltuielilor cu personalul.

La finele anului 2010, instituţia avea 163 de salariaţi în sediul central şi reprezentanţele regionale, cu un angajat mai puţin decât în 2009, potrivit datelor din raportul anual al instituţiei.

"Consiliul CSA a luat decizia adoptării unei noi structuri organizatorice astfel încât aceasta să răspundă celor două obiective majore ale autorităţii de supraveghere: apărarea drepturilor asiguraţilor şi promovarea stabilităţii pieţei de asigurări din România. Noua structură organizatorică include şi o direcţie de protecţie a consumatorilor de asigurări, care va fi în contact direct atât cu asiguraţii, cât şi cu asigurătorii. Comisiei îi revine un rol esenţial în consolidarea încrederii în industria de asigurări, care se va concretiza printr-o schimbare semnificativă în modul de acţiune pe segmentul supravegherii şi al reglementării", a declarat preşedintele CSA, Constantin Buzoianu, într-un comunicat remis MEDIAFAX în data de 9 noiembrie.

CSA este singura autoritate împuternicită prin lege cu atribuţii de autorizare, supraveghere prudenţială şi control a activităţii de asigurare în România, precum şi cu atribuţii de emitere a normelor de aplicare a legii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSA reduce numărul direcţiilor de la 28 la 12.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSA reduce numărul direcţiilor de la 28 la 120.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei